Ideális korkülönbség sex-et illetőleg. (beszélgetés)
elég sokat lett a sex mint témakör feszegetve. Azt észrevettem rajta hogy meglehetősen kivan.
Főle ha 1-2 sms-t kap munka közben ami kétértelmű.
Szerintem ha 2ember közt meg van minden lelki kapcsolat ami szükséges egy párkapcsolathoz,és sok szerelem/szeretet teljes szeretkezéshez/szexhez,akkor az összes többi tényező elhanyagolható...NEm kor és testalkat kérdése a jó szex...hanem csak összhang,és az önzetlenség kell hozzá.........
SZERINTEM
hátt igaz, viszont ha azt nézzük fordítva is igaz lehet.
Attól hogy nem egy izompacsirta húdító; még a lelke lehet őszinte, megbecsülő.
hátt ebben van valami igazság.
de hát annyi minden van ami közbeszólhat két ember között. nézve pl a külsőt, stb
iszonyúan fúj a stél, esik az eső. ha ez lesz péntekig, az nagyon hosszadalmas lesz.
Mára a kaja kész, elpakolva. tv-z nézni remélem tudok a fiamtól, mindenesetre nagyon örjöng ma. Addig amég le nem lesz törve a szarva.
Nálunk nem esik.
Még:(
Szia.
Szép napot neked is.
Hétfő, szakaddó eső. kell ennél rosszabb kezdésnek...
bocsi h nemírtam utána. hulla fáradt voltam a szombati festés után.
Tegnap is ugyanez volt a napom.
Ma alig tápászkodtam fel nemrég.
sziasztok.
Valaki fenn?
Rákérdezhetek?
:)
És kinek az ágya húz?
:))
Talán elálmosodtál, húz az ágy?
:)
3-as kezdetűek is vannak bőséggel, csak válogatni kell közöttük.
az este annyira sokáig beszélgettünk, ha hamarabb lenémítom pár perccel a telefonom, akkor tuti több lett volna mint régebben is.
No már mindegy.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?
- Mennyi az ideális korkülönbség a testvérek között?
- Mennyi az ideális korkülönbség egy párkapcsolatban?
- Ideális korkülönbség - szerinted mennyi legyen?
- Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség testvérek között? Ti meddig vártatok?
- Szerintetek szülés után mikor érdemes elkezdeni próbálkozni a kistestvérrel?Mennyi az ideális korkülönbség két testvér között?