Ide mindenki aki most építkezik:))) (beszélgetés)
Kimértük a megálmodott helyekre a bútorokat és jelölőfestékkel felfújtuk a betonra a körvonalaikat. Így most jól látható, hogy hol mennyi helyünk lesz... A konyha és a szobák hamar megvoltak, már csak a fürdőket kell kitalálni, hogy hogy legyenek berendezve.
Így a villanyszerelők is jobban ltják, hogy mit hova képzeltünk. Persze ez leginkább a konyhánál a hasznos.
Hát igen, nektek nehezebb, hogy mindent igyekeztek meló mellett csinálni. De hidd el talán még inkább nagy lesz a kötődés az otthonotokhoz! :) Amikor a lakásunkat mi magunk burkoltuk és tapétáztuk hatalmas érzés volt, mikor birtokba vehettük a munkánk gyümölcsét. Lehet, hogy más profibban megcsinálta volna, de így a szemünkben sokkal értékesebbnek tűnt. :)
Sajnos most egy családi háznál erre nekünk nincs lehetőségünk, mert ehhez már nagyon nem értünk... azt hiszem már a nyugdíjunkat folyósítanák, mire felhúznánk egy egyenes falat. :D
Majd talán a belső munkáknál már mi is kibontakozunk.
Szia!! Mi az hogy felfújtuk?
Nagyon jól haladtok. Nálunk belassult a meló. Talán most hétvégén!
Szép napot!
Hugi7705! Nincs még tetős képem. Már nem vagyok annyira lelkes a fényképezést illetően...
Holnap lesz készen a padláshoz a lépcső bezsaluzása és pénteken lesz a betonozás. Az összes válaszfal készen van már. Hétvégén a megálmodott berendezés körvonalait felfújtuk a helyiségekbe. Nagyon klassz volt a "bútorok között" járkálni. :)
Remélhetőleg ma a villanyszerelők is elkezdték a munkát.
Szia! Bocsánat lemaradt az előbb :))
És ti mit ügyeskedtek? VAn már tetős képed?
Sziasztok!
Hugi7705! Köszönöm, velünk minden rendben. Örülünk a jó időnek, hiszen így halad az otthonunk. :) Van még pár apró dolog, aminek idén mindenképpen készen kellene lenni.
Ti hogy vagytok, mivel foglalatoskodtok?
Sziasztok!
Csanda! Nekünk pénteken folyósították a hitelt, de erre 2 hónapot kellett várnunk. Normális esetben 3 hét lett volna a folyósítás, de most ezzel a zavarral ez meghosszabbodott. Bennünket végig azzal nyugtattak, hogy akik nem feleltek meg, azok gyors visszajelzést kaptak erről.
Egyébként nem szívóskodtak, csak tovább ültek a papírjainkon... Mi forint alapút vettünk fel.
van már egy partnerünk ez ügyben ő segíteni fog és csak a banki jutalékot kapja nekünk nem kell érte még pluszban fizetnünk. nagyon rendes lelkiismeretes fazon!
csak latolgatjuk az esélyeinket, amik szerintem egyre elkeserítőbbek, szerintem. de lehet, hogy csak a hormonok miatt látom borúsabbnak a helyzetet.
Köszi a választ! Sajnos még csak az alapot rakták le a földbe, most következik a lábazat. elég messze vagyunk a hitelfelvételtől.
ráadásul kiderült, hogy hárman költözünk majd áprilisban, ezért táppénzen vagyok...emiatt is cidirzünk a hitelfelvételnél :(
Sziasztok!
Régóta olvaslak benneteket, néha régebben hozzá is szóltam ezekhez.
Szeretném megkérdezni, hogy a hiteleitek felvétele nem lett nehezebb a NAGY gazdasági világválság miatt?
Szia!!
Mizu nálad? Van képed a tetőről?
Sziasztok!
Úgy látom, hogy néhányunknak kicsit le kell állni a munkálatokkal. :( Hiába, ha nincsenek ablakok és fűtési lehetőség, akkor így képtelenség dolgozni.
Nálunk az ácsok készen lettek a tetővel még kedden, így legalább már ezt kipipálhatjuk. Tegnap voltunk a közjegyzőnél a papírokat aláírni, így a hitelt holnap fogják folyósítani. Igaz, hogy sokra most nem megyünk vele. :(
Hugi7705! Nagyon csinik lettetek ablakokkal felszerelve! :) Ügyesek a "fiúid"!
Olvastam a naplódat - drukkolok, hogy kiderüljön, hogy jól jelez a szervezeted!!!
Ismerős! Én régebben mindig buzgón mosogattam, figyeltem a levest, vittem a forralt bort, meg a melegszendvicset.
Egyszer a férjem rokonai egy kis bélmosásra invitáltak, na inkább elmentem azon a szombaton dolgozni, annyira nem szeretem ezeket a dolgokat! :) Hál' Isten már nem annyira divat a családban!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Aki most jelenleg szakitásban van...meséld el..hátha tanulság lesz mindenkinek!!
- Nem mondtam el senkinek, most elmondom mindenkinek!
- Szívből üdvözlök mindenkit! Most jöttem ide Hozzátok...
- Utálom, most mindenki alszik!
- Akik most szeretnének elkezdeni egy fogyiporos kúrát, mindenki ide!
- Facebookon miért van, hogy akinek eddig hozzá tudtam szólni a kiírásához, most nem mindenkinek tudok?