Hüvelygomba kezelése (beszélgetés)
Sziasztok!
Olvasgattam az itteni fórumokat ebben a témában. És innen jött az ötlet is, ami segített. A szakrendelésre 5 hetes várakozási idő volt. Magán orvos meg elég borsos áron van. Szóval magamnak kellett megoldani.
Én a bóraxos glicerint használtam (20ml-es üveg el is fogyott a végére) és pár nap alatt sokkal jobban lettem tőle. Napi 2x 1ml-t tettem fel és kívül is bekentem vele. Ha jól tudom utána még helyre kell állítani a hüvelyflórát, én a gynoflor-t és a lactofeel-t használtam (ezek kicsit drágák szerintem,de ezeket már használtam és nem akartam még vmi újat kipróbálni). Még előtte kecsketej szappannal mosakodtam ott (csak kívül) és kb egy nap alatt levitte a duzzanatot és a pirosságot. Aztán már csak egy-két naponta 1x, mert féltem a végén már ez szárítja ki.
A bóraxos glicerint fecskendővel vittem fel, viszont az 5ml-es kicsit széles volt, az elején elég nehéz volt használni. Talán a 2ml-es vékonyabb lehet.
Remélem valakinek segít majd. Jobbulást mindenkinek és kitartást :)
Ui: Nem visszatérő probléma nálam. Szerencsére csak egyszer fordult elő. Remélem így is marad.
Esetleg probald meg a boraxos kupot, teafaolajat. Vagy nistatin hatoanyagut, pl CNS. Vagy a Macmiror - t.
Dr Ujhazy Andras is erre a problemara specializalodott, boraxos kup kurat ir fel.
De hosszutavon szerintem a belrendszert kellene helyretenni, tobbek kozott finomitott szenhidratok, cukrok, eleszto, feldolgozott etelek elhagyasaval.
A Gaps tm etrend oldalan az Irasok menupont alatt jo cikkek vannak a taplalkozassal kapcsolatban.
Ez a fórum sem fog.
Másik orvoshoz kellene menni. Látatlanban mit mondhatna itt bárki? Bár ha látnánk se tudnánk segíteni.
Hüvely gomba kezelése,melyik legjobb gyógymód rá??
viszketés,gyulladás ellen mi??
az orvosnál járás eddig nem hozott javulást...