Hússzeletek almás-fűszeres bundában recept
A Hússzeletek almás-fűszeres bundában hozzávalói:4 főre:
8 szelet hús (sertéskaraj,sertéscomb,pulykamell,csirkemell)
2-3 nagyobb alma
2 tojás
liszt
tej
őrölt bors
őrölt szerecsendió
őrölt gyömbér
só
olaj a sütéshez
A Hússzeletek almás-fűszeres bundában elkészítési módja:
A felszeletelt húst kissé kiverjük,megsózzuk. Az almát megmossuk,meghámozzuk,durva reszelőn lereszeljük. A tojásból,lisztből,tejből sűrű palacsintatésztát készítünk,belekeverjük a lereszelt almát,sót,és a fűszereket ízlés szerint. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk,majd az almás masszába,és forró olajban szép rózsaszínűre sütjük. Sült burgonyát vagy rizst adunk mellé.
Finom és kiadós.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9c8432d068, 2009. nov. 18. 15:58
A hússzeletek almás-fűszeres bundában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.