Humán gyógyszer beteg kutyának? (beszélgetés)
elhiszem, hogy nagyon hiányzik...és fog is, hiszen családtag volt...
de ha készen állsz rá, úgyis jön egy kölyök, aki valamilyen szinten pótolja őt.
igen, van másik cicám, ő 6 és fél éves, és persze itt a 7 hónapos kutyagyerekem, szóval nem unatkozunk, nagy család vagyunk :)
Még egy kicsit nyalogatom a sebeimet...
Kutya nélkül lehet élni de nem érdemes:)
Nagyon hiányzik a drága,még most is hallom,ahogy lefetyeli a vizet,meg ahogy kopog a körme a teraszon...
Minden nap megnézem a sírját. Oda temettük, ahol nagyon szeretett hüsizni a kánikulában.
Drága öreg barátom...
Sokan csodálkoztak rajta ,hogy 13évet élt.
És neked van másik cicád?
nem, ő teljesen szobacica volt, nem kellett ilyet használnunk...
már soha nem tudjuk meg, mitől állt le a mája.
lesz másik kutyutok? vagy ez még korai?
nagyon sajnálom, őszinte részvétem :((( próbálj erős lenni!
nekem a 4 és fél éves brit cicámat kellett június közepén elaltatni...a mája teljesen felmondta a szolgálatot, hiába küzdöttünk érte 2 és fél hétig :((( örökké fájni fog!
Nagyon köszönöm,de tegnap este elaltatta a doki a 13éves kutyánkat.Érdeklődtem máshol is,mivel itt nem reagált senki...
Lenkei vitamint a közepes erősségűt fél adagban lehet adni kutyának és lónak.(hátha valakinek még segítségére lehet az infó)
Embergyógyszert NE!!! Az állatorvosunk mondta, nem patikus...és én inkább neki hiszek :)
Rimadyl helyett pl. már van olcsóbb megoldás, Carprodyl vagy Norocarp. Hatóanyag uaz, árban majdnem fele annyi.
Ízületi problémákra, kölyköknek és beteg, idős kutyának is nagyon jó még a Vetri Care GF 300 mg (kis és közepes testű kutyáknak, és a 600 mg-os (nagytestűeknek).
Engem az érdekelne,hogy adott-e már valaki Lenkei vitamint beteg,idős kutyának.
A patikus szerint a humán gyógyszereket lehet kutyának is adni.
Van itt valaki aki segítene?
ez hülyeség algopiry árt!
lehet adni,de.. napi 2szemnél többet nem!
az én skótjaim movalist kapnak időnként fájdalomcsillapítónak, izületi fájdalmaikra. Sajna ez csak tüneti kezelés, akkor szoktam adni, ha pl. a túl sok ugrabugrától picit sántikálnak.
Algopyrint semmikép se adj, azt biztosan tudom, hogy árt.
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Ti elolvassátok a gyógyszerek betegtájékoztatóját?
- Mit érdemel az a gyógyszerész, aki kifecsegi, hogy a betegei milyen gyógyszert szednek és kineveti őket?
- 4 havi gyógyszer szedés után kigyógyult valaki a gombás betegségből?
- Szorongásos betegség. Gyógyszerrel vagy anélkül?