Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hulala helyettesítése fórum

Hulala helyettesítése (beszélgetés)


2014. jan. 25. 10:19
Köszönöm a sok választ. Nahát kaptam különböző tanácsokat, ötleteket :) Akkor, ha vennék tejszínt, zselatinnal vagy habfixálóval elérem h a hab kemény maradjon, mint egy cukrász sütinél?
18. M0ncsa (válaszként erre: 11. - Zefex)
2014. jan. 24. 15:30
Detto :) Egyszer beszeltek ra cukraszatban, hogy hadd tegyenek a torta tetejere novenyi tejszint, merthogy az szebb. Oke, belementem. Nagyon megbantam, undorito volt az eredmeny, konkretan hanyingerem lett a tortatol :( Pedig nem volt rossz egyebkent... Akkor ettem eletemben eloszor es utoljara hulalas akarmit.
17. M0ncsa (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2014. jan. 24. 15:27

Hulala? Marhasag. EZ kb. olyan, mint a vaj helyett Rama. Nyugodtan helyettesitsd rendes tejszinnel. Minosegi tejszinbe nem kell fixalo sem.


Ha tejszin sincs, keszithetsz habot tojasfeherjebol is, ha erdekel, kuldok receptet. Viszont az csak frissen szep, masnapra osszeesik!

2014. jan. 24. 11:22
Valódi tejszín!
15. 5e48d37001 (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2014. jan. 24. 11:20
Én mindig dr Oetker Habporral helyettesítem,olcsóbb,és sokkal kalória- ezen belül- zsírszegényebb.
14. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2014. jan. 24. 10:26
Örülj neki. Rossz
13. szafaripók (válaszként erre: 5. - KicsiBone)
2014. jan. 24. 09:34
használat előtt jól hűtsd le - mármint mielőtt habot csinálsz belőle, akkor van esélyed, hogy nem folyik szét
12. zefex (válaszként erre: 10. - Vanilla00)
2014. jan. 24. 08:27
Eladásra
11. zefex (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2014. jan. 24. 08:24

Ezek a növényi tejszínhabok valamiért megállnak a számpadlásán, meg az ízük is más, inkább nélkülük, mint velük :D

Nem ez volt a kérdés, tudom, de okod van rá, hogy a növényihez ragaszkodj, vagy a receptek betartása miatt?

2014. jan. 24. 08:21

Cukrászmester/Habmester

a többi nem jó! Növényit keress azok a tutik

9. Lanvin (válaszként erre: 5. - KicsiBone)
2014. jan. 24. 08:20
Én felhasználás előtt beteszem a fagyóba egy kis időre.
2014. jan. 24. 08:19
Költséghatékonyságképp írják a Hulalához hasonló gusztustalanságokat. Ha tényleg finom sütit szeretnél, akkor igazi tejszínt használj. Összehasonlíthatatlan a végeredmény.
7. k_nm
2014. jan. 24. 08:06
Azt hiszem, a kiskutyakakaval lehet nalad a gond...lehet, nem jo kutyafajta...:-D
6. k_nm
2014. jan. 24. 08:05
Nekem a kauflandos/aldis sima tejszin+zselstin kombo verhetetlen, all mint az a bizonyos a lagziban :-)
2014. jan. 24. 07:46
No, Márti, nekem az összes tejszín, ami állati, úgy folyik, mint a Tauber... pedig teszek bele zselét, habfixálót, kiskutyakakát, de mégis szétfolyik. Áruld el a titkot, mert már idegösszeroppanást kapok :D
4. k_nm
2014. jan. 24. 07:40

Ha novenyi kell mindenkepp (bar azzal tobbet artasz, mint hasznalsz, de tegyuk fel, laktozerzekeny valaki nalatok), akkor sok helyen kulfoldon lehet kapni a Ramatol tejszint. Ez is novenyi es van belole habtejszin es fozotejszin...

Amugy meg a sima tejszin is remekul funkcional ugy kint tejszin.

2014. jan. 24. 07:28
Kókusztej? Ha nem kevered fel, a sűrű része tejszín szerű és a paleosok azt mondják, hogy habot is lehet csinálni belőle - ezt még nem próbáltam.
2. mmacus (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2014. jan. 24. 07:27
Bármilyen habtejszínnel tudod helyettesíteni, csak abba tegyél habfixálót, hogy jobban tartson. Nemcsak a Hulala jó sütikhez, hanem bármelyik növényi alapú cukrászati alapanyag, azért jobbak, mint az igazi habtejszín, mert tartósabbak és alkalmasabb az állaguk süti díszítéshez, bár az ízük eltér.
2014. jan. 24. 07:22
Sziasztok! Olyan sok jó sütis recepteket talàlok, de nagyon sokba a hulalat írják. Mivel én külföldön élek, nem tudom beszerezni. Valami biztos tipp kellene h hogyan tudnám hdlyettesíteni. Köszi előre is!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook