Html-kódot segítenétek írni? (tudásbázis)
Készítettem egy kiegészítőt, itt bővebbe:
Még nem olyan régen kezdtem el gyűjtögetni.... De ha úgy döntök, hogy lezárom, megkérlek, hogy segítsél, ha lehet. Jó?
És köszi mégegyszer.
Sajnálom. :-(
Ha lezárnád ezt a naplót, akkor meg lehetne csinálni véglegesre.
Az első probléma az az volt, hogy egyszerűen nem találtam meg az oldal azonosítóját. Ha rákatt akkor kijön egy csomó dolog és számomra nem derült ki, azok közül melyiket is keresem.
A második az valóban így van, ahogy még írok hozzá, az oldalszámok megváltoznak...
Programot írni meg?.....:)))
Köszi Zsófika, inkább visszaállítom az eredeti helyzetet, akit érdekel bármelyik reci, majd megkeresi:)
Nincsenek a hozzászólások(vagyis a receptek) azonosítói beírva a linkbe, azért nem ugrik a recepthez.
A receptek azonosítójának kikeresgetését nem lehet megúszni, anélkül nem fog menni. :-(
Ha módosulnak az oldalszámok a későbbi bejegyzések miatt, az bonyolítja a helyzetet, azt már nem nem lehet html-lel megoldani, ahhoz programot kéne írni,
így az szerintem nem oldható meg.
Drága Zsófika. Nagyon aranyos voltál, valameddig el is jutottam, de nem viszi a recihez, csak az oldalra. Na már most, egy-két bejegyzés után a 8. oldal már nem a 8. oldal.... úgyhogy, most áll a dolog, és várok. Szívesen beengedlek a naplómba, próbáljad meg, ha van hozzá kedved. Hátha úgy más. De nézzed meg, így nem működik....:(((
Köszönöm, hogy írtál.
Ha jól értem, akkor egy szóra szeretnél linket írni HTML-kódként.
< a href=" [link] >cím< /a >
(a relációs jelek előtt és után szóközök nélkül)
Asszem úgy kell hogy
[[ide illeszted a linket ami bejön ha rákkattintanak a szóra|ide a szót írod amire kattintva bejönnek a receptjeid]]
de ez nem biztos
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szó-tag-lánc - az előző szó bármely szótagjával lehet kezdeni és minimum három szótagos szavakat kell írni
- Nem tudom felrakni a látogató számlálót az adatlapomra! Le tudná írni nekem valaki, hogy kell?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Egy kutyás film címét keresném, segítenétek? Megpróbálom leírni a tartalmát
- Holland, angol, francia nyelven írni tudók, segítenétek?