Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
Aztán élőben közvetítjük a Hoxán. 😄
Jykeniwwknxxhd...
Hshduriekdjdns
…....
......
😁😅
Az fain!
Eccer összeülünk!🤗
Igen-Igen!
De te készíthetnél nekem Uborkaleves Vodkát!
Te miket szoktál néha, (ha úgy adódik kis rosszaság) iszogatni?
Malibu, vagy Martini? egyikse talált?
én amúgy nem értem az ilyen lányokat/nőket. Én soha nem vágytam arra, hogy étterembe cipeljenek, inkább otthon összeütöttem valami finomat. Én mindent oda adok, ha elmegyünk autóval valamerre és aztán körül nézünk valahol. Ha elmegyünk kirándulni. Vagy ha csak a városba megyünk sétálni. Imádom a természetet, a levegőt. Szeretem a meghitt esti sétákat is, főleg nyáron. Bulizni nem járunk, de ha mégis úgy döntünk, hogy elmegyünk szórakozni, akkor nem egy discóba megyünk, hanem a haverokkal összegyülünk és jól érezzük magunkat. Szülinapokkor, névnapokkor elszoktunk menni együtt valahova meginni valamit, vagy elmegyünk bowlingozni. Jól érezzük magunkat és kibeszélünk mindent/mindenkit. Nekem az ilyen dolgok, amik nem kerülnek sokba, vagy egyáltalán nem kerülnek pénzbe, sokat jelentenek.
Miért nincs olyan sok lány/nő aki így gondolkozik?
Főleg azokat a fiatal "csitriket" nem értem, akik még nem keresnek és ilyeneket várnak el. Kívánom, ha egyszer munkába áll, akkor tudja meg, hogy ha ezeket mellőzi, akkor sokkal boldogabb és gazdagabb lesz
Azért olvasd el az én 160-asomat, ill. G egyéb fórumokban tett hozzászólásait!
Egészen más kép jön le belőle...
Nem hinném, hogy a kirándulás vagy egy teázó hű de nagy kiadás lenne. Ha ettől rendbejöttek a dolgok, valószínűleg a lánynak csak a törődés hiányzott.
Igencsak nem ismered az ő verzióját, én sem, csak következtetni tudok.
bocsánat lehet, hogy férfira is igaz...
:-)
Mielőtt annyira megsajnálnád olvasd el a korábbi hozzászólásait.
Neki a külső a legfontosabb, kissé felszínesnek jön le a hsz-ei alapján.
azért én elgondolkodnék azon a helyedben,amit Te magad írtál le: "A lóvés pasi elkopott. Kiderült, hogy még sem olyan gazdag amilyennek mondta magát."
Szóval nem azért épített le, mert szeret, mert ragaszkodik, stb..., hanem azért, mert nem eléggé pénzes.... Aztán írod, hogy minden oké, idézlek:"Elmúlt hónapban együtt eltöltöttünk néhány kellemes estét. Pizzéria, teázó, étkezde. Sőt kirándultunk a hegyekben." Szóval megintcsak olyanok történtek, amire igénye van, és főleg pénzbe kerülnek... sok sikert mindenesetre az új élethez, és tudom, egy kapcsolatból más nézni a dolgokat,de ez azért nem az az idill, amire azt mondja za ember, szeretet, szerelem...most viszi előre akapcsolatot az új élmény lehetősége, a kihívás, az egymásra utaltság....de ülj le egy percre, és gondold végig: mit tenne a párod, ha pl. kútba esne az utazás, a külföldi munka lehetősége, és maradna minden úgy, mit most? Valószínűleg az első adandó alkalommal ráhajtana egy pénzes pasira....vagy addig fúrna míg el nem költözöl...egyébként meg, ahol visszaél a tehetősebb fél azzal, hogy az ő lakásában él a párja, és ha olyanja van, a fejéhez vágja, hogy pakolj, és mehetsz, hát, ott már nagy bajok vannak...nekem úgy tűnik abból amit írsz, hogy öntörvényű, úgy él, ahogy neki tetszik, és ha valami mégsem úgy sül el, megalázza a másikat, kellemetlen helyzetbe hozza, vagy és azt érezteti vele, hogy semmirekellő, tehetetlen, felesleges ember....én nem akarnék egy ilyen kapcsolatban élni... egyszerűen en értem, te ebben az egészben milyen lelki támaszt találsz?... persze vannak jó napok, közös élmények, de te közben mit érzel? egyszerűen élvezed? vagy arra gondolsz, hogy ő végre örül, és majd így minden rendben lesz? szerintem a lelked mélyén tele vagy vívódással, és megfelelési kényszerrel... így viszont soha nem leszel boldog, max egy egy odalökött boldog pillanatod lehet...
Nem értelek...
Hogy mondhatod, hogy Őt szereted, amikor csak a rossz tulajdonságait, hangulatingadozásait, "hűtlenkedéeit" ecseteled?!
Szerintem csak megszokásból vagy vele, vagy egyszerűen nem akarsz egyedül lenni...
Keres inkább egy IGAZI társat!
Sok sikert
"Ha megvette,had vigye!"
Sok boldogságot a továbbiakban is:))
Kedves Mindenki!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Nem tűntem el, csupán az utolsó fázisban vagyunk kiutazásunk előtt.
Egyenlőre őt szeretem a sok hülyesége ellenére. Állsz a tengerparton és észleled (de nem fogod fel), hogy hirtelen visszahúzódik a víz. Mindenki kiáltozik körülötted. Jön a cunami!!! Te állsz tovább hited szerint próbálva felvenni a harcot. Valószínűleg nekem szintén vannak hülyeségeim. Senki sem hibátlan. A mértéken van a hangsúly. Mi történ az óta? A lóvés pasi elkopott. Kiderült, hogy még sem olyan gazdag amilyennek mondta magát. Az állítólagos „férfi haverjaival” sem talizik azóta.
Ritkán lép fel a társkeresőre, akkor is pár perc az egész. Velem tölti idejét. Hiszem, hogy egy új „világ” kiszakítja korántsem jó környezetéből, és a megszűnt anyagi problémák következtében hosszú távon boldogan élhetünk. Ha netán tévednék, akkor kint azonnal lapátra teszem amint jelentkeznek az árulkodó jelek. Bármennyire is fog fájni a szívem, de akkor muszáj lesz megtennem.
Elmúlt hónapban együtt eltöltöttünk néhány kellemes estét. Pizzéria, teázó, étkezde. Sőt kirándultunk a hegyekben.
Úgy döntöttem kap tőlem lehetőséget. Egyébként minden rendben egyenlőre. Persze nem tudok mit kezdeni a szélsőségesen változó hangulatingadozásaival. Gyakran kimondottan zaklatott állapotban tér haza munkahelyéről. Ilyenkor az élő fába is beleköt. Kis apróságokon felkapja a vizet. (Pl főzés közben leesik egy villa, forró víz fröccsen kezére) Ebben az állapotában őrjöngve tombol. Üvöltözik, csapkod minden baromnak, bunkónak f...nak elmond. Mintha nem is ő lenne. Teljesen beszámíthatatlanná válik. (besugározzák a fejét elektronmágneses hullámokkal?? (echelon rendszer) azok gerjesztik ezeket a heves reakciókat??)
Fejemhez vágja hogy lehet csomagolni és elhúzni a francba! Máskor meg, bújik és olyan mint egy angyal. Vajon mit kéne tennem ebben a szituban?
Mit teszek én? Hivatalos ügyeit intézem. Lakásában a felújítási munkákat végzem. Mindig én mosogatok. Néha takarítok, beugrom vásárolni. Szemetet viszek ki, a főzésben sűrűn konyhai segédként veszek részt. Most rengeteg a dolgunk akad. Mindent megszervezni utazás előtt nem kis feladat.
Ja és mi lett a (forgó) pénzemmel? 8 millát elloptak, rendőrségi ügy lett belőle, de mint tudjuk a rendőrök csak nevetnek ez ilyen eseteken.
Köszi az ötleteket hová menjünk.
Verőfényes napsütést, enyhe tavaszi időjárást kívánok!