Hova fordulhatok, ha hamisították az aláírásom? (tudásbázis)
Nem így van, neurológus=ideggyógyász.
A pszichiátriai esetekkel a pszichiáter foglalkozik.
Nem eppen.
A grafologud nem igazsagugyi irasszakerto.
Az ideggyogyasz pszichiatriai esetekkel foglalkozik, a neurolgous pedig az esetleges elvaltozasokkal, fejlodesi zavarokkal.
Ha nem Te írtad alá, akkor valaki hamisított. Édesapád semmiképp nem felelős, ő csak írt egy meghatalmazást! Amúgy biztos, hogy ő írta azt?
Mondom engem a volt főnököm hamisított oda ,mint tanút meg egy másik egykori kolléganőt. Egy meghatalmazás volt. Én nem kérdezgettem az ügyről nem is érdekelt, amit kérdeztek válaszoltam ,meg ugye szakértővel vizsgáltatták meg, hogy valóban nem én írtam-e alá. Nyilván az történhetett, hogy a férj rájött és feljelentést tett. Nyilvánvaló, hogy nem a férj írta a meghatalmazást, mert különben nem hamisítottak volna két tanút.
Remelem, megoldodik.
Ezek a hagyateki ugyek annyiragennyesek tudnak lenni... :(
Akkor grafológus először!
Tudod mi van, ha mégis aláíratták veled , akkor a végén Te kerülhetsz bajba rágalmazásért, ha a rendőrségre mész.
Ha a gyerek hamisított, akkor természetesen nem rendőrségre kell menni! Hanem beszélni vele.
Bár az első hozzászólásból nem az jn le, hogy gyerekről van szó.
Nem :D
Nem hívtak többet. Gondolom megjött a grafológiai eredmény , amely alátámasztotta, hogy valóban nem én írtam alá.
A másik tanú se írta alá az tuti. Ő hatalmas cirkusszal ment el a munkahelyről! A volt főnököm hamisitott egy meghatalmazást a férje nevében.
Többet nem kerestek"
Elfeledkeztek rólad és a műanyag lakat rádrohatt?
:)
mindenképp rendőrségre menj vele, mert ha egyszer megtette, megteheti mégegyszer.
és nem csak veled..
Rendőrség.
Egyszer én is jártam így :S Én nem tudtam róla. Beidéztek a rendőrségre, ott elém toltak egy meghatalmazást, amin én voltam aláírva, mint tanú.
Személyigazolvány szám sem stimmelt. Megkérdezték beleegyezek-e egy grafológiai vizsgálatba. Mondtam igen. Diktáltak egy újságból , majd 3-szor alá kellett írni a nevem jobb kézzel is bal kézzel is ülve is állva is. Ennyi volt! Többet nem kerestek.
Aki hamisította. Próbáld vele békésen rendezni!
Ha nem megy, tehetsz büntetőfeljelentést, ha megéri a tortúrát az ügy.
További ajánlott fórumok:
- Az ex-em munkanélüli lett és közölte, hogy nem tud gyermektartást fizetni. Hová fordulhatok ilyen esetben?
- A gyerekemet ma megrugdosta a testnevelő tanár, hova fordulhatok ez ügyben?.
- Hova fordulhatnék?
- Elhallgatott plusz költség követelése.. hová fordulhatok?
- Ha az örökség rám eső részét nem kaptam meg, akkor hova fordulhatok?
- Étkezési zavarral hova, kihez fordulhatnék, ha senki nem segít?