Hová adjátok az adó 1%-át? (beszélgetés)
Azt mondják a tévében ez az adakozás éve kérdezem miből? Ha ilyesmi van mindig az egyszerű emberekhez fordulnak segítségért aki nem tudja felajánlani adójának 1%-át, mert munkanélküli van elég az országban. Ők maguk keresnek több millió forintot adakozzanak a vezetőink. Csak addig vagyunk érdekesek utána pedig nem törödnek velünk.
Kérdezem én igazságos ez szerintem nem. Üdv.Ágnes
Kollégámról, és joggal mondhatom, hogy a hozzám legközelebb álló kollégámról írok. AZ elmúlt egy évben fokozatosan veszítette el állását, beteg kislánya miatt. Alig több, mint 1 éve diagnoztizáltak nála leukémiát. Először a felesége volt kénytelen feladni a munkáját, hogy bejárjanak Pestre kezelésekre, vizsgálatokra. Mivel a nagyobbik gyerekkel is törődni kell, így kénytelen volt kollégám részmunkaidőben dolgozni. Ez komoly anyagi kiesést jelentett neki, arról nem is beszélve, hogy felesége már egy éve nem dolgozik. A nagyszülők kisnyugdíjasok, nem tudnak segíteni. Gyakorlatilag "fél" jövedelemből élnek. Számlák az "ablakban", tartozások sora kíséri életüket. A munkahelyünkön is keresett támogatókat, eredménytelenül. Legutóbbi találkozásunkkor a testvérem ajánlotta nekik a Daganatos Gyermekekért Alapítvány-t. Felvették velük a kapcsolatot, és mint kiderült nagyon jól jártak velük. Támogatják az utazást, kezelések és gyógyszerek költségeit. Azóta a ráncok simábbak lettek, kedélyállapotuk is javult. Ez pedig elengedhetetlen a kislány gyógyulásához.
Adószám: 18118236-1-41
WWW.DGYA.EU
Sziasztok!
Nekem is fontos a gazdátlan és megunt állatok életének megmentése.Szerintem mindegyik ártatlan kis lény megérdemel egy esélyt tőlünk emberektől egy jobb sorsra!Felelősséggel tartozunk értük,mivel megszelidítettük őket!:DDDD
Ha van időtök kukkantsatok be a www.juniorrezervatum.hu oldalra.
Ez nem menhely,hanem rezervátum.Ők azt tűzték ki célul,hogy otthont és szeretetet adnak a gazdátlan cicáknak és kutyusoknak.
Én Őket támogatom.
Nézzétek meg a galériában szereplő állatokat és ha megérintett titeket a belőlük áradó szeretet,esetleg segíthetnétek jobbá tenni a sorsukat!
www.koraszulottmentes.hu
Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány és koraszülöttmentő szolgálat
15 éves alapítvány, érdemes megnézni a képeket
Szia!
Tudnál kicsit bővebb tájékoztatást adni a "Rák ellen, az emberért, a holnapért" alapítványról? Elsősorban személyesre gondolok, ha van. köszönöm
Sziasztok!
Szerintem a "Rák ellen, az emberért, a holnapért" társadalmi alapítvány is nagyon sokat tudna tenni az adónk 1%ból!
Őket is segítsük, ha megtehetjük!
kedvezményezett neve: Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány
Adószámuk: 1 8 0 9 0 6 2 8 1 4 1
:)
Sziasztok,
Dobjuk fel ezt a topikot ujra! :-)
Ajanljatok kedvenc alapitvanyotokat es indokoljatok!
Az enyem:
Tatabánya Város az Egészségügyi Ellátásért
Közalapítvány 18613092-1-11
Es en azt kivanom hogy legyen rontgen es felvetelek keszitesere alkalmas felszereles a nogyogyon!
Hajra! Sok kicsi sokra megy... Ti is nezzetek korbe a kornyeketeken.
Erről is kehetne vitatkozni mindenkinek szuverin joga annak adni, akinek éppen szánja azt a bizonyos 1%-ot. Vajon ebből a kormány mennyi támoagtást nyujt ezeknek? Ő hozzáállásukkal akad probléma e témában is. Legszivesebben azt ajánlják az adományozoknak kérjék ki az egyszámlaszámot és odautalják a nekik szánt pénzt biztos, hogy megkapják.
Üdvözlettel: Anyuci91
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az amstaffrescue-nak oda tudom-e adni az adóm 1%-át, és ha igen, akkor mi az adószámuk?
Mi a férjemmel magyar éhező nagycsaládokat támogatunk. 2 éve találtunk rá az Utolsó Szalmaszál Alapítványra, ami az ország egyik legszegényebb részén az ukrán határ közelében működik.Személyesen is megismerkedtünk a vezetőjével, hiszen annyi manapság az átverés.De azok a szegény családok valóban léteznek és nagyon szegények.
Azóta oda adjuk az 1%-ot.
Adószámuk:18796867-1-15
Én most az országos mentőszolgálatnak adom, adószámuk: 182525831-1-43.
Tavaly a rex kutyaotthonnak adtam: 18015676-1-41
A másik 1%-ot vagy egyházaknak, vallási gyülekezeteknek lehet adni. Most kiemelt költségvetési előirányzatként a:
1627 Gyermekszegénység elleni program,
1823 Nemzeti tehetség program között lehet választani annak aki nem az egyházaknak szándékozik felajánlani az 1%-ot.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Nem viselem jól, hogy a párom alkoholt iszik és nem tudom, ezt hogy kezeljem. Adjatok tanácsot, kérlek!
- Pasik! Adjatok tanácsot!
- Pasik! Adjatok tippeket miként nyújthatok felejthetetlen élményeket a pasimnak az ágyban! És az ágyon kívül mi az ami jól ...
- Férfi logika, avagy adjatok magyarázatot, mi ez
- Lánykámnak egy vírus fertőzés után 6 hónappal még mindig nincs hangja. Adjatok tanácsot, hova fordulhatunk még?