Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Lánykámnak egy vírus fertőzés után 6 hónappal még mindig nincs hangja. Adjatok tanácsot, hova fordulhatunk még? fórum
Lánykámnak egy vírus fertőzés után 6 hónappal még mindig nincs hangja. Adjatok tanácsot, hova fordulhatunk még? (beszélgetés)
Ahogy Márta is irta ,Gelléri doktornőt ajánlom én is - megfogja neked mondani miért nem jött vissza a hangja- azt nem irtad a lánykád hány éves, mert ennek is van jelentősége.
Az én lányom is refluxos, összejárta toronyát-boronyát, végül az akupunktúra segített. Már az első kezelésnél megszünt minden panasza, de egy kúrát(10 kezelés)kellett végigcsinálni. Mi itt Pesten dr Wanghoz járunk, sokat számít ki adja. A feleségével együtt rendel, de annak a szúrásai számomra nem nyerőek. Az akupunktúrát nagyon tudom ajánlani lánykáidnak.
Nézték-e speciálisan a hangszálait? Ui., a sav például képes kimarni belőle egy darabot, úgy néz ki ilyenkor, mintha kiharapták volna belőle az adott részt.
Megjártunk gyerek gégész többet is,volt aki azt mondta a hat hónappal ezelötti influenza vírus támadta meg a hangszálakat,volt aki pszihológushoz küldött aki második konzultáció után annyit mondott "azonnal vissza a gégészekhez,nincs ok ,hogy kezelje a gyereket".Felnőtt gégész annyit mondott meg vannak nyúlva a hangszalagok hangterápiát javasolt (ez volt januárban).És még mindig semmi.:(
Erre én is gondoltam,mivel két másik gyermekem refluxos.El is vittem gasztroenteorológushoz már többhöz is (maszekon is),de mivel semmi tüneti jelét nem találják ennek a betegségnek, nem csinálják meg a szükséges speciális vizsgálatokat(pl.PH mérést.)
Homeopatánál próbáljátok meg. Pesten Zuglóban van dr.Gelléri Julianna, aki egyébként orr-, fül- gége szakorvos. A googleban keress rá a nevére, vagy ha Pest nem jó, nézd végig a homeopatákat, itt megtalálod a városonként elérhetőt.
Sziasztok!Lánykámnak egy vírus fertőzés után 6 hónappal még mindig nincs hangja.Megjártunk már gégészetet,pszihológust,foniátriát,sok-sok gyógyszert ,gyógynövény készítményt kipróbáltunk és nem utolsó sorban nagyanyáink házi praktikáit is.
Tud valaki tanácsot adni ,mit érdemes kipróbálni,milyen szakemberhez vigyem még stb.?