Hot pan receptek, ötletek, tapasztalatok (beszélgetés)
Kérlek segítsetek!
Nekem is van egy Hot Pan serpenyőm. De közben elromlott otthon a villanytűzhelyem.Lehet- e a Hot Pan serpenyőben süteményt sütni,és rakott ételeket.
Küldjetek nekem receptet ha tudtok.
Köszönöm.
Pné Veronika-nak van.Ha jól vettem ki a szavaiból.Neki egy másik fajta van.Kerek.
Kérdezz tőle.
üdv
a hivatalos datai:
Teljesítménye: 1400 watt
A készülék mérete: 40 cm x 40 cm
Magassága: 7,5 cm
A serpenyő belső mérete: 35x35 cm
Belső magassága: 3 cm
Hálózati áramról működik
Szia Virágh!
Semmi esetre se cseréld le a villanytűzhelyedet, ez nem tudja helyettesíteni! Csomó dolgot nem lehet benne csak előfőzés után beletenni, lejjebb erről írtam. Különben 900 W-os, nem fogsz semmit megtakarítani vele.
És nagyon gyenge minőség, egy kicsi fűtőszál van benne, még a fele teflont sem takarja be. Ha ez elromlik, kidobhatod. Márpedig 1 év intenzív használatnál szerintem nem sokkal bír többet.
Én semmiképpen nem ajánlom.
Sziasztok!
2-3 használat után nálam lepattant egy pici a teflonból, visszavittem. A központ 2 hét után hétvégén kihozott egy újat. Azóta minden rendben van. :-)
Még annyit előbbihez, hogy alacsony a pereme, és ezért írtó nehéz benne bármit is kevergetni, pláne, ha tele van. (Én 2 db lapos fakanállal "emelgettem".)
Minden összetevőt különböző időpontokban kell beletenni, (köret, hús, zöldség), és ráadásul van amit elő kell főzni, mielött beteszem. (rizs, tarhonya, tészta, keményebb húsfajták.)Tehát ugyanannyi edényt kell mosogatni.
Egy kempingben nyaraláskor jól használható, vagy nyaralóban a kertben, ez minden előnye szerintem.
2-3 használat után letört az a bizgentyű, amibe bele kell pattintani az edényzetet. A TV-ben olyan simán kiemelik a belsőt, mintha az csak úgy menne. Jól bejárathatták, vagy begyakorolták. Az enyémé szoros volt.
A Smargni irtó hamar meglett, és finom. A többi dolgot, amit csináltam még, azt hagyományos módon, a teflonjaimban is megtehettem volna, igaz nem 1 edényben egyszerre, hanem 2 lángon. Különbség nélkül.
Nem teszik a HOT-Pan-ban, hogy csak 1 köralakú fűtőszál van alatta, az is csak a fele edény alatt (közepén). A sarkokon egészen mások a főzési feltételek, mint a fűtőszál felett.
Nagy- és állandó készelnéti helyet foglal, nem jó mindig elpakolni, előszedni. Komlikált.
Szerintem átverés.
Megnéztem őket:)
Szuper.
Feltettem néhány képet nektek. Nemrég van HoT Panem, de amióta megvan szinte csak ebben főzök.
Biztos,hogy becsapják őket.
Javaslom,hogy naponta 5-10 napig írják le az óraállást és akkor lehet verni az asztal tnáluk meg kell is!
Mennyi? Úristen!
Nem elromlott az óra?
Köszi
Tényleg aggasztott.nekem már az 5000 Ft-os villanyszámla is sok
huuu, nem tudom hány vattos, de nem sokat fogyaszt, és nem sokkal lesz több a villanyszámlád....ugyan mindegy, hogy gázon csinálod, vagy a hotpan-be
:)
További ajánlott fórumok:
- Cigánymeggyet szeretnék eltenni télire, ötleteket és bevált recepteket várok hogyan!
- Ötletek és receptek kalóriaszegény ételekre
- Konjac liszt felhasználása fogyókúrához. Receptek tapasztalatok?
- Babatorta - Ötleteket, recepteket várnék, milyen tortát lehetne sütni egy baba 1 éves szülinapjára.
- Clatronic légkeveréses főzőedény tapasztalatok és receptek
- Kiírt receptek, tapasztalatai...