Honnan tudhatnám meg, hogy kedvel-e? (beszélgetés)
Igen. Ez azóta sem változott.
Van fejlemény? Drukkolok.
Fejlemény!
Ma náluk voltam, oda voltam beosztva. Reggel meglátott és rögtön jött oda beszélgetni. Egészen munka kezdetéig beszélgettünk, már úgy mondtam, hogy mennem kell... aranyos volt.
Adott egy srác. Egy helyen dolgozunk. Én csak gyakornok vagyok ott, ő idősebb tőlem 3 évvel.
Mindig nagyon kedves velem, úgy mosolyog rám, hogy látom még a szeme is mosolyog.Tényleg, csupa mosoly az egész srác.
Pár napja öszefutottunk a bejáratnál. Meglátott és azonnal olyan édesen mosolygott, láthatóan örült nekem. És azt vettem észre, kis trükkös voltam, üvegfallal álltam szemben épp egy kollégámmal beszélgettem, ahol láttam a visszatükröződő üvegben, hogy ahogy kiment kintről visszanézett rám, csak mivel háttal álltam, nem gondolta, hogy látom.
Mindig van hozzám egy- egy mondata. Nem tud úgy elmenni mellettem, hogy ne kérdezze meg mi zu? Volt, hogy egyszer váltottunk pár szót és annyira nézett rám, hogy szó szerint lefagyott. :)
Vajon kedvel?
További ajánlott fórumok:
- Fontos lenne megtudnom, potosan hány órakor születtem. Honnan és hogyan tudhatnám meg? (családom nem tud segíteni)
- Mi volt a nagyértékű ajándék? Honnan tudhatnám meg?
- Honnan tudhatnám meg hogy fix IP címem van-e? Hol lehet ennek utánna nézni?
- Honnan tudhatnám meg, hogy kiöregedő település gyerekes családoknak kiad házat?
- Szabó Kornél szegedi nőgyógyász elérhetőségét honnan tudhatnám meg?
- Honnan tudhatnám meg, hogy milyen a vércsoportom?