Honnan lehet megtudni, hogy egy kiscsibéből kakas, vagy tyúk lesz? (A japánok honnan tudják?) (tudásbázis)
Én azt hallottam, hogy meg kell húzni a farkát, .. ijjaj, de nem emlékszem, hogy aztán mi alapján.. Valami olyan, hogy ha így "megcsóválja" (mint a kacsa) akkor a lány.. vagy fiú???
Ok.. sok értelme volt ennek a bejegyzésnek, de én így emlékszem, hogy valami farokhúzásos módszerrel csinálják. :)
Egyébként lehet, hogy érdemesebb nagyobb pipit venni, ha tojást szeretnétek, mert még úgy is megéri, hogy a felnőtt drágább. Egyrészt, mert vagy egy év, mire tojni kezd, másrészt akkor tuti nem lesz közte kakas, harmadrészt kevesebb figyelem kell a nagy pipikre. Bár tény, hogy a kiscsébék cukibbak! :)) Vitathatatlan! :))
Köszönöm a válaszokat! :o)
Azért kérdezem, mert szombaton vettem három kiscsibét a piacon (akkorák, mint egy-egy ping-pong labda, nagyon cukik, csíkos a hátuk, mint a vadmalacoknak... :o)), és érdekelne, hogy vajon milyenek nemek arányai... Még sosem tartottunk csirkét, de a kert végébe nagyon szakszerű, fedett, tyúkhálós kifutót csinált nekik a férjem - ő ért hozzá (de nem japán... :o))
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Honnan lehet megtudni, hogy valaki készített-e végrendeletet?
- Honnan lehet megtudni, hogy egy parfüm eredeti-e?
- Honnan lehet megtudni ha vírus került a számítógépbe?
- Honnan lehet megtudni, ha a számítógépben nincs benne a cd-író?
- Honnan lehet megtudni, hogy van-e CD-író a számítógépben?