Honnan lehet megtudni ha vírus került a számítógépbe? (tudásbázis kérdés)
Nekem azonnal jelez a gépem !!Ma is egy trójait kapott el .Nekem most a mikrosoft vírusírtója van , csak eredeti szoftverre engedélyezik ,azonnal elenőrzik .
De ez nagyon jónak tűnik .És magyar nyelvű .
De általában a vírustól nagyon lelessul a géped!!!!!
Ez van nekem most fenn .
Mikrosft Security Essentials
az msn-es vírus nem megy át skype-on:)
persze lehet, hogy ott is terjednek vírusok, de az a lényeg, hogy ismeretlen linkekre nem érdemes rákattintani, még akkor sem, ha ismerőstől jönnek.
kivéve persze akkor, amikor amúgy is beszélgetsz vele, és mondja, hogy na most átküldöm a gyerek szülinapjáról a fényképeket, vagy ilyesmi.
ráadásul ezek a linkek általában angolul jönnek, szóval elég gyanús, ha egy magyarul beszélő ismerősöd angolul ír szöveget valamihez.
Nagyon szépen köszönöm a válaszod.Megnyugtattál.Az egyik msn partneremnek már szóltam telefonon.Skypon azért beszélgethetek vele? Ott nem jön át a vírus?
A másik 2 partnert meg letiltottam,mivel nem tudom őket elérni.
ha idegesít, le tudod tiltani az adott partnert, és nem fogsz tőle többé üzenetet kapni.
(de azért szerintem előtte szólj neki, hogy vírusokra mutató linkeket küldözget a partnereinek)
az ő gépükön van a vírus, nem a tiéden. (a tiéden akkor lesz majd rajta, ha rákattintasz a linkre és letöltöd ami ott van)
Szia!
Talán a rendszergazdát kellene megkeresni, és ő segít akkor(remélem)
Szia Én vagyok
Nagyon szépen köszönöm a tanácsodat,de sajnos nem sikerült,mert a rendszergazdánk letiltotta,a beállítást,van még valami okos ötleted?Nagyon szépen megköszönöm,ha megosztod velem.
szia:Farkas Kriszti
Szia!Akkor talán állítsd vissza az időt.
Akkorra amikor utoljára jó volt minden.Ezt szintén vezérlőpult
Kedves Are
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet,a rendszervisszaállítást is megpróbáltam már,de sajnos ez sem sikerült,mert nem tudtam sem kijentkezni,sem rendszergazdaként be,ha van még valami ötleted,azt nagyon szépen megköszönöm,mert mindenképpen én szeretném,megoldani ezt a problémát.szia:Farkas Kriszti
tőltsd ke a nod32 vírusírtót
ingyenesen a letoltes.comrol
és futtasd le
+ mellé ami nagyon jó még az az adavare ez meg találja azt is amit a nod nem
ha ez nem segít a problémán,és nem talál vírust
akkor csinálj egy rendszer vissza állítást
vezérlőpult
teljesítmény karbantartás
rendszer
Szia!
Talán futtass le egy vírusirtót legelőször.
Nem kaptál semmi gyanús file-t amit kibontottál, vagy mailt?
Sziasztok Lányok
Nagyon szépen kérlek benneteket,ha tudtok segítsetek nekem.Egyik pillanatról a másikra minden weboldal háttere fehér lett,és van olyan oldal,ahol az oldal egyik részén normál méretű,a másik részén hatalmas betűk vannak,de olyan is ahol a betűk olvashatatlanul össze vannak keveredve,Nagyon szépen kérlek benneteket,ha valaki tud segítsen nekem a probléma megoldásában.
Nagyon szépen köszönöm
sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Honnan lehet megtudni, hogy valaki készített-e végrendeletet?
- Ha a számítógépemen lejár a vírusirtó program, honnan tölthetek le ingyen újat?
- Honnan lehet megtudni, ha a számítógépben nincs benne a cd-író?
- Honnan lehet megtudni, hogy van-e CD-író a számítógépben?
- A számítógépem asztaláról az eddig alul lévő ikonok és a START felülre került. Hogyan állíthatom vissza az eredeti állapotot?