Honnan lehet letölteni az összes GIRO számot? Minden bank, azaz takarékok is érdekelnek, a teljes lista. Köszi :-)) (tudásbázis)
Hú, kedves Info2, nagyon köszönöm!
Ezt kerestem pontosan!
Örülök, hogy segítettél, további szép hétvégét!
Beryl
Kedves érdeklődő. Ha még aktuális a kérdés, a következő helyen található meg a mindenkori aktuális GIRO-tábla:
Üdv.És további szép napot.
giro.hu
főoldal menüjéből:
ELSZÁMOLÁSI FORGALOM
ÁLTALÁNOS
HITELESÍTŐ TÁBLA
Ha úgy értelmezed akkor valóban sértő volt hogy feltételeztem, hogy nem vagy a téma szakértője.
Engem az a honlap vezetett félre amit táláltam, ha végigolvasod még le is írja, hogy a GIRO szám annyira egyértelmű, hogy "azt", konkrétan azt lehet bank közi átutalásra használni. Nem tehetek róla hogy félrevezettek.
Az én nézőpontomból a kijelentésem ,inkább önirónia volt. Feltételeztem hogy megnézed a linket.
ja, és nem úgy írtam ki a kérdést, hogy szeretném az összes bankszámlaszámot letölteni...
ez tök evidens, hogy a giro mit is jelent, én csak az információ forrására voltam kíváncsi
természetes, hogy a 3 szekció megadásával lehet beazonosítani egy bankszámlaszámot
a giro szám, csak az első 8 azonosító.
ez a rész mutatja, hogy melyik banknál vagy, azaz publikus információ!!!
Akkor itt valami kavarás van:
"A GIRO a rendes bankszámlaszám"
Azt hittem az összes ügyfél bankszámlaszámát akarod letölteni :)
Nem, nem beugratós.
Egyszerű kérdés, csak a választ nem olyan egyszerű megadni rá.
GIRO-nak nevezzük az adott számlaszámok alapján "beazonosítható bankok listáját" ,(bocs, kb. ilyesmiről van szó, nem szakkifejezéssel élve), illetve ez alapján hívják GIRO számnak (pl. Otp-nél és CIB-nél is más ez a számkombináció, ez alapján különböztetik meg őket).
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Honnan lehet legális, ingyenes callanetics vagy pilates gyakorlatokat letölteni?
- Honnan tudom letölteni a HP szolgáltatóközpontot?
- Ingyenes könyveket honnan érdemes letölteni e-bookra?
- Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével?
- Ismer valaki olyan oldalakat keresek ahol 2. osztályos feladatlapokat lehet letölteni? Magyar érdekelne főként, de matek is jó.