Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat? (tudásbázis kérdés)
Mint volt Máv-dolgozó, merem mondani, hogy a gyerekek imádják a vonatokat, az autókat. Az óvódások is rendszeresen járnak ki...
Van a Monarchia Szimfónikus Zenekarnak egy bájos vonatos felvétele a yuetuben...
Mázli, hogy az enyém még nem beszél :-))
Egyszer vki azt mondta nekem, hogy nem normális aki ennyire vonatmániás.... akkor még a fiam pár hós volt, és mivel nem volt ilyen irányú tapasztalat, azt mondtam, hogy tényleg már túlzás....Nos, most van tapasztalat, tényleg tök normális a gyerek, csak hát ennyire vonatmániás (mint a többieké :-D )
Ne is írd :-)).
Ha síneket lát, akkor teljesen "megőrül", hogy mikor jön rajta vonat. Akkor a beszélgetésünk arra korlátozódik, hogy MIIIKOOOR JÖÖÖN A VOONAAAT?? Ha "véletlenül" nem jön vonat, na akkor jön a sírás, meg a nyafi, hogy vooonnaaatooot akaaaroooook. Van, hogy úgy behergeti magát, hogy meg kell állni, mert nekiáll öklendezni.
Csatlakozom a Thomas rajongók fiúkat nevelők táborába :-)). Most épp - mily meglepő - Thomas vonatokkal játszik :-)).
A Thomas az ISTEN :-). Mikor már nagyon "rossz" a gyerekem, akkor mondom neki, hogy én vagyok a Kövér Ellenőr (kövér is vagyok, ez előny), te meg a kicsi, szeleburdi Thomas, akinek szót kell fogadni a Kövér Ellenőrnek.
Az összes, rajzfilmben látható mozdonyt ismeri. A szemafor, váltó, mellékvágány, főpályaudvar.. szó simán csúszik.
Tegnapelőtt vonatoztunk, a jegyét meg kellett tartani, hogy tegnap a bölcsibe megmutassa a gondozó néniknek :-).
A bölcsibe meglepetés módon mit játszik? - favonatokkal, néha megspékelve itthonról vitt Freedie-vel, Skarloy-jal...
Okt. 8-10-ig lesz A Vigyázó Sándor Műv. házban (régebben Dózsa) megint Vasútmodellkiállítás. Szerintem mi reggel odamegyünk, és este eljövünk :-). Már voltunk ilyenen, 1,5 ÓRÁN keresztül állt egyhelyben, és nézte a modelleket (akkor volt két éves)...
Ö...Ö....
Nyugi. Az én kicsi fiam 6 éves, és még tart. :D
:D
Mi is hasonlóképpen.
Vonat repülő autó.
Ez egy vasútmániás honlapja ,nagyonsok videó és érdekesség található!
Szokott lenni Modellvasút kiállítás, vidd el egy ilyen programra:)
Épp a hétvégén van Dunaújvárosban a Művelődési házban (szept. 17-19.)
én meg kivinném igazi vonatokat nézni!!!
a lányom 15 hós és van hogy elsétálunk vonatokat nézni nem 5 perc de megéri
de inkább ezeket szeressék mint azokat hülye ki sem tudom mondani milyen japán meg viatnami meséket.
és olyan aranyos mikor mondja az egy gőzmozdony,dízelmozdony intercity:-))))))))imádom
Mi is pont itt tartunk:-) Mire jól felszereltük a Take Along együttest, jött a Verdák, most autópályázunk orrvérzésig.
Esetleg tudom ajánlani a Travel Chanelt, ott minden vasárnap reggel 7körül valami vonatos műsor kezdődik. Legalábbis a nyáron így volt. Felveheted videóra. Nálunk az volt a vasárnap reggeli műsor, hogy a gyerek a travelen nézte a "matinét":-)