Honnan lehet legális, ingyenes callanetics vagy pilates gyakorlatokat letölteni? (tudásbázis)
Szia!
Légyszives írd meg honnan lehet letölteni a callanetics tornát.
Neked bejött?
Sziasztok!
Tud valaki olyan oldalt, ahonnan ingyen tudnék letölteni pilates dvd-t?
A kék könyvet itt lehet ingyen letölteni (a kezdőknek valót):
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az Elektrikó üzlezlán pl. forgalmazza de az alábbi linken is kínálgatják a Fókusz online-on:
Szia!
Azt tudod esetleg,hogy hol lehet ezt a dvd-t megvenni? Nagy köszii!
Szerintem a legprofibb ami forgalomban van az a Rael Pilates.
A Winsor elég gagyi,az Ági( agipilates) csapnivaló, és azért tudni kell, hogy a DVD nem pótolja egy képzett oktató által tartott tanfolyamot/edzést!
Halihó!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, most akarok venni pilates dvd-t, kezdő vagyok és nem tudom melyik oktató dvd filmjére jobb tornázni, na meg nem akarok tornázás közben bealudni az unalomtól, ugy hogy valami pörgösebb filmet keresnék.Ha valaki tudna nekem segíteni, nagyon szépen köszönöm
Szia Mindenkinek!
Ha valaki megveszi a callanetics első könyvét (a kéket) akkor abból nagyon egyszerűen meg lehet tanulni a gyakorlatokat. Jó befektetés. Jól vannak leírva a gyakorlatok a képek is jók szóval megéri!
További ajánlott fórumok:
- Ingyenes könyveket honnan érdemes letölteni e-bookra?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Honnan tudnék msn-hez animációkat letölteni ingyenesen?
- Hogy lehet ingyenes játékokat letölteni a Samsung Galaxy Tab 3-ra?
- Gyógyszertári asszisztens tanfolyamra a tanulónak kell gyakorlati helyet keresni? Ha igen, csak gyógyszertárban lehet letölteni az időt?
- Honnan tudok ingyen letölteni meditációs gyakorlatokat?