Honlapot szeretnék (beszélgetés)
Készitesse honlapját velünk!
Mi gyorsan olcsón csináljuk meg honlapját, és megbízhatóak vagyunk!
Szia!
Nekem is van honlapom: www.enerzsi.hu, az elrendezést én választottam ki.
Véletlenül találtam rá egy honlapkészítőre, aki NAGYON korrekten, mindenben segítve, nagyon-nagyon olcsón készítette el!
Őt itt találod: www.poor.hu (ne lepődj meg, taxizik is)
Nagyon korrekt ember, azóta már változtatást is kértem és szó nélkül INGYEN megcsinálta, pedig ki akartam fizetni....
A honlaphoz a következőket ajánlom:
- egyszerű, áttekinthető
- elérhetőség jól látszódjon
- legalább tájékoztató jellegű ár legyen feltüntetve (ez nagyon fontos, én is úgy vagyok, ahol nincs ár, sokszor fel sem hívom)
- és természetesen a munkádról bővebben, érthetően
Szia!
Szeirntem az első dolog ilyen téren, hogy a Google-ban is megjelenjen. Egyszerű design és egy egyszer vidám színekkel honlap. Egy ilyen oldalnál érdemes már domaint is venni, hogy meggyőzöbb legyen a honlap :)
Én ezzel foglalkozom, ha érdekel segítek.
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy indítok egy saját honlapot. Idegenvezető vagyok, és szeretném, ha a honlap segítségével minél több ember hallana/olvasna rólam.
Szerintetek mi kell egy jó honlaphoz?
Miket tudtok nekem javasolni erre az "idegenvezetős" honlapra?
KÖszi a hozzászólásokat!
Csöpp
További ajánlott fórumok:
- Milyen honlapot látogattál utoljára a Hoxa előtt?
- Honlapot szeretnék készíttetni anyumék cégének. Ha cégnek csinálom a gportálon akkor mennyibe kerül?
- Pelenkakipróbálós honlapot indítanék
- Hogy kell honlapot készíteni?
- Honlapot szeretnék csináltatni magamnak, mi a legegyszerűbb és a legolcsóbb módja ennek?
- Szilveszterre szeretnék Budapesten a kb 20fős baráti társaságomnak házat/lakást bérelni.Tudtok honlapot, ahol ilyen ajánlatokat találhatok?