Hogy kell honlapot készíteni? (tudásbázis)
A joomlaportal olcsón kínál 2 Gb tárhelyet és egy olyan felületet, mellyel akár bárki készíthet magának honlapot. Domain is kérhető a tárhelyhez és SQL is van benne.
Ráadásul ingyen kipróbálható 14 napig.
ha jó és egyedi weblapot akar valaki akkor DREAMWAVER és Flash8al neki lehet esni :)
php, js, mysql, html,Flash alapok(slide show) mindent meg lehet benne oldani :)
aki meg kenni vágja a témát annak elég egy egyszerű notepad -de kockásra üli a seggét mire beképel mindent :D
Ja és ha már jó weblapról van szó akkor jó egy saját tárhelyért fizetni érte :)
vagy vesz egy jó fajta Routert és rá dug usb2.0án egy winyót (ez az olcsóbb, de lehet komplett gépet is belőni rá de az villanyszámlának oda pakol) hogy az oldal folyamat elérjék!
de a fix ipére a legtöbb szolgáltató pénzt számít fel...
:)
Szia, gportal.hu-n egy emelt díjas SMS-ért kapsz egy portált vagy van az mlap.hu ami ingyenes. Mind2-nek van adminfelülete.
Vagy használj portál motort. e107, PHP-Nuke, WebSpell, SilentStorm, stb.
Sziasztok!! Szeretnék honlapot készíteni,de sajnos nem tudok :(!!Aki esetleg unatkozik és ha van kedve csinálna nekem valaki egy honlapot vagy tudnáok-e segíteni,hogy hogyan is kezdjek hozzá!!!
Előre is köszi a segítséget!
Én is szívesen segítek bár én már saját oldalakat készítek és álltalában PHP-t.
Én csak azt kérném, hogy domaint vegyél magadnak :)
a legegyszerűbb, ha szólsz nekem, megmondod a stílusát, hány oldalból álljon, mi a témája, és a szokásos 50-200ezer helyett ingyen adok egy mintát..., megmutatom, mit hogy állíthatsz be, aztán feldobod valamelyik portálra, és kész is.
Hálapénzt elfogadok... :)
Egyetértek a hozzászólásokhoz. Ha egyedi honlapot szeretne valaki, akkor inkább forduljon szakemberhez. Én ugyan nem mondhatom magamat annak, de én iskolában tanultam meg a weboldal készítést (html, php).
A G-portálos oldalakat nem veszik komolyan a netezők.
Sziasztok!
Én is szeretnék magamnak honlapot, kérlek titeket, ha valaki tudna segíteni, az írjon!!
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"?
- Hol tudok ingyen honlapot készíteni? Illetve melyik a legjobb?
- Hol lehet ingyen blogot vezetni / honlapot készíteni és fenntartani?
- Hogyan tudok "zárt" blogot vagy honlapot készíteni?
- Miért nem tudok a weblap.net-en regisztrálni és honlapot készíteni?