Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (beszélgetés)
Na, még mindig kótyagos vagyok, bőröndbe készítettem be.
Holnap repül haza.
Januártól szinte mindig volt vendégem.
Most is ajánlkozott valaki, de mondtam, sok volt a jóból, most az én idő következik a munka mellett.
Én felébredtem ma, vasaltam. Összekészítettem a vendégemnek a cuccait, amit be kell pakolni, ettem valamit, és lefeküdtem, 13 órakor ébredtem fel.
azt sem tudtam hol, milyen évben, napszakban vagyok. De nagyon jól esett, az a lényeg.
sajnos a husika hiänyzik rolam, de talän az nem is olyan baj.
a baj az, hogy azokat nagyon szeretem amiket ide felteszel, es csak csorog töle a nyälam.
a stroke miatt amugy is csorog a nyäl a szäm bal oldalän.
nem tudok inni es nem tudok erthetöen beszelni sem.
a bal kezemböl meg minden kiesik.
A jövő héten kirándulok, veszek egy szendvicset, ami elég lesz kettőnknek egész hétre.
Sokféle töltött gomba van, nem csak töltve van, hanem kirántva is. Nekem a másik kedvencem a húsos.
De olyan szépek mint Husika-Hansika.
a töltött gombusz jol nez ki.
majdnem olyan szep mint en...
Ma nem főzök, mert hivatalos vagyok ebédre. Tudom h az egyik töltött gomba lesz, ami az egyik kedvencem.
nem szabad bennünket összeengedni Wifee-kem.
a szagunkkal mernenk vegsö csapäst az oroszokra.
Én nagy 5 literes üvegben érlelem, kb. 3/4-éig töltöm, csak jó hidegen legyen szűrés után is mert különben megbuggyan! Kell neki a 2 hét + a kavarás, attól jön ki rendesen az ereje! :)
Eléggé tudja marni a gyomrot ha jól sikerül mert bitang erős! :)
Hogy utáltam a fokhagymát, Édes Istenem!!
Most meg szeretem magában, pirítósra, bármire...
Ezt ismered??
Olvasd el mennyi mindenre jó!
Én 2 hétig érlelem hűvösben, naponta át kell keverni mert úgy a legjobb, évente 2-szer megcsinálom (télről-tavaszra, nyárról-télre), most is nyalogatom, 1 kupica/nap! 👍
A feleségem halála előtt sokszor csináltam én is, mert nagyon szerette.
További ajánlott fórumok:
- Trisót keresek, nagyanyáink tisztítószerét. Lehet ilyet kapni mostanában valahol?
- Ötletek, tippek, nagyanyáink házipraktikái
- Óvodai SZMK. Ti hogyan, milyen módokon gyűjtötök pénzt a kispajtásoknak? A mi ötleteink kifogyóban...
- Tudja valaki, mit használtak fogzásra anyáink, nagyanyáink?
- Avonosok! Ti mivel szoktátok fellendíteni a forgalmatokat? Osszuk meg egymással ötleteinket!
- Természetes kozmetikumok (ahogy nagyanyáink csinálták)