Hólyaghurutom van? (tudásbázis)
Hát a hirtelen akuttá vált hólyaghurutnál a három hét, az már a kínok,kínja,maga a pokol lehet...
A tőzegáfonyát ha beszeded rendesen 2x1-et kb. 3 hétig , el fog múlni!
Jóóó:) Nincs hang a gépemen,ilyenkor sajnálom:)
Sör,sör,alkoholmentes,de,ha megtudsz inni egy egész üveggel az a legjobb.
Ha felborul a mikrobiológiai egyensúly,elszaporodnak a gombák,az is okozhat hólyaghurutot.Javasolnák egy állapotfelmérést,mert ha candidás vagy,azt ki kell kezelni,mert visszatérő probléma lesz nálad ez a tünet.Még akkor is,ha sikerül pillanatnyilag eltüntetni v.mi gyógyszerrel.Megszüntetni,csak természetes anyaggal lehet!!
nekem bevált, sós fürdőt vegyél,
és vigyázz magadra,
cickafarkfü, mezei zsurlófü tea egybe...
kamilla tea estére 1 pohár izesités nélkül
igyál citromos vizet....
Ez így van. Pláne, h a nőgyógyászati szervek is közel vannak és nehogy gyulladást okozzon arra is, mert egy visszatérő gyulladás visszafordíthatatlan károkat tud okozni és ez nem vicc.
Anyám is magát kezelgette otthon. Minden praktikát bevetett. Ideig-óráig el is múlt.
A vége pedig egy felülmúlhatatlanul príma gyulladás lett,amit az orvos még 1 hónap óta sem tudott teljesen kikezelni neki.
Szerintem, -ha már rá fogsz érni-, akkor feltétlenül menj el urológushoz.
nincsen sajnos semmiféle csodaszer erre a betegségre...én vagyok az első a családban aki ezzel a problémával van megáldva :/ de akkor ülőfürdő...tőzegáfonya..biztos segít:)
Monural nevezetü por - anno mikor nyaraláskor nem állt más rendelkezésemre, csak egy patikát, akkor ezt adták. Este kellet meginni lefekvés előtt, h ne pisiljem ki és reggelre szinte tökéletes voltam. Azóta már anyum is használta és neki is bevált.
Napi 3-4 liter folyadék+ tőzegáfonya kapszula.
Vagy lehet venni a patikában urogin a neve.
Remélem hamar túl leszel rajt.
Nincs véletlenül Sumetrolimod otthon? Én most estem túl ezekkel a tünetekkel (+vérrel) egy hólyaghuruton. Igyál amennyit csak tudsz, még ha már rá sem tudsz nézni a folyadékra. Tea, víz literszámra, még ha kellemetlen is, mert még többet kell pisilned.
köszönöm a segítségeteket! akkor holnap intézkedem :)
a hólyaghurut a felfázás egy fajtája úgy mondván...ha nagyon az elején elkapod, esetleg elmúlik, ha nem, kapsz antibiotikumot...megelőzésre és kezelésre ajánlom a tőzegáfonya kapszulát, egy ezres 30 db
Kamillás ülőfürdő, tőzegáfonya kapszula vagy rowatinex kapszula a gyógyszertárból, ezeket recept nélkül lehet kapni. Ja és igyál nagyon sok vizet, teát, hogy kimossa a baktériumot, ami okozza a fájdalmat, kellemetlenséget. Ha nagyon gáz vegyél be nyugodtan fájdalomcsillapítót is.
Jobbulást!
Tőzegáfonyát vegyél valamilyen formában,tuti elmúlik.
Nagyon sokat igyál, az segít "átpucolni" a hólyagodat!
és akkor esélyes hogy orvos nélkül is elmúlik?
sztem felvagy felzva..vegyél ülőfürdőt cickafark vagy zsálya,de ihatod is még pluszba
Tegnap dél körül alakult ki, mikor pisiltem elkezdett fájni, és 10 percenként mennem kellett a mosdóba, még ma is ugyan ez van, de nem véres a vizelet, nincs lázam, és semmi más tünet sincs csak nagyon fáj..orvoshoz nem tudok elmenni, csak egy két nap múlva, mert rengeteg dolgom van. mit tegyek?
További ajánlott fórumok: