Hölgyek! Mi lenne a reakciótok, ha a párotok szex közben megkérdezné tőletek, hogy mikor adta ki II. András az Aranybullát? (beszélgetés)
"Az ilyen kérdésekre adott válaszokból nagyon jól le lehet szűrni, hogy ki milyen ember."
Igeeeeeeeen? Szerinted a válaszom alapján milyen ember vagyok? :D
Jól van kisfiú. Legyen az utolsó szó a tiéd.
Hofi után szabadon: "Hol végeztél, milyen szakon? Északon?"
A kérdés költői, ne fáraszd megad a válasszal, a konzekvenciát levontam, arra sem vagy méltó, hogy tovább szóra méltassalak.
Mint látom téged egy kicsit igen, hogy már legalább a negyedik választ adtad nekem. :))
Az ilyen kérdésekre adott válaszokból nagyon jól le lehet szűrni, hogy ki milyen ember.
A helyén tudja-e kezelni a kérdést, és egy hozzá hasonló választ ad rá, vagy meg akarja mutatni mennyivel a másik fölött áll.
Az értelmes férfiak az első opciónak megfelelő nőket kedvelik inkább, szóval ez megint megerősíti, hogy neked maradnak az idióták :))
Bolond vagy:DD
De jó a válasz:)
Ja, hogy te mit gondolsz, kit érdekel?
Nagyon kisfiús, még csak nem is kamaszos kérdés.
Csak, nem azt vártad, hogy értelmes nők ezen a bugyuta kérdésen hahotázzanak?
Na, most aztán játssz sértődősdit még jobban!!!
Te hülye vagy. Te tetted fel a kérdést, én válaszoltam rá, mit gondolnék.
Miből gondolod, hogy idiótákkal foglalkozom?....írtam, céloztam rá? NEM.
Lehet aranybullának képzelte vagy érezte a himbilimbijét !
Vagy ő maga érezte ||. Andrásnak magát !
Hát nem is tudom mit csinálnék ha a párom beköpne egy ilyet
Nekem volt hogy 2 évembe telt hogy rájöjjek "ez egy hülye"
Volt akinél csak két hónapba XD
Az első alkalommal ne mondd hogy olyan baromira megismerhető bárki (nem sok ember van aki heteket hónapokat vár az első alkalommal)
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Eléggé kínos ez a kérdés, de muszáj megkérdezzem mert félek. Elestem és megütöttem a puncimat és nagyon megdagadt! Mit tegyek?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- Emberek miért akadnak ki ha megkérdezik, hogy vannak?