Hölgyeim, Ti mit szólnátok? (beszélgetés)
Mindennek meg van az előnye és a hátránya is. Annak is, hogy a partner még szűz. Talán nem kell ezeket felsorolni, mindenki sejti. Az, hogy ezt ki hogyan éli meg, az más kérdés. Kinek mi a fontos...
Nekem volt szűz barátom, természetesen vettem. Sőt örültem a tisztaságának, hogy nem zavarják meg rossz tapasztalatok, hogy tudott ártatlan, tiszta és naiv lenni, ez olyan bájos... főleg egy férfi esetében.
Ilyenkor az ember ösztönösen óvja, védi a másik lelki világát, senki se szeretne a tudatalatti rossz démonjává válni:))
Szia!
Szerintem ez jó dolog,én örültem volna neki,ha a szerelmemnek az első lettem volna.Legalább a párodban nem lesz féltékenység az elözőekre.Butaság az ilyen,de bennem is van az elődeimre.:)Amúgy volt olyan fiú az életemben akinek én voltam az első és az olyan "megtisztelő" szerintem.Szeressétek egymást,ez a fontos.Sok boldogságot nektek!
Szerintem mindenképp mondd el neki. Nem muszáj a kapcsolat elején, de idővel szerintem úgyis kiderülne.
Én személy szerint nem tulajdonítanék neki különösebb jelentőséget, ha szeretem a pasit, akkor szüzen is szeretem:-D, bár nem hátrány a gyakorlat:-)
Viszont attól tartanék, hogy később nehogy hajtsa a vére..mert úgyis kíváncsi lesz, h milyen mással..
Inkább legyen előttem több kapcsolata, és maradjon meg mellettem úgy,h biztosan tudja:neki én vagyok a legjobb!
Nem olvastam végig a hsz-okat, de nyugodtan elmondhatod neki sztem. Örülni fog.
Nem baj, ha mindketten kezdők vagytok. Majd együtt kitapossátok a közös utatokat.
Bizony könnyebb, mert eléggé feszélyezett a dolog!
Köszönöm, igyekszem is megbecsülni Őt!
Ügye, hogy könnyebb igy? Nem nyomaszt feleslegesen ez a kérdés!
Gratulálok a döntésedhez és a megértő barátnődhöz!
Nem szóltam eddig a témához, de egyetértek a Csajokkal.
Gratulálok, hogy "problémamentesen lezajlott" :))). További kellemes együttlétet a lányzóval, örülök, hogy megértő volt :))
Tegnap este megmondtam neki, hogy nekem ő az első és nagyon megértő volt! Azt mondta, hogy tudja, hogy nekem Ő az első, de, ne aggódjak, mert mindent nagyon jól csináltam eddig! Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen problémamentesen lezajlott ez a dolog! Nagyon jó, hogy emberi módon meg tudtuk beszélni a dolgot!
Mégegyszer köszönöm a tanácsaitokat!!!
Én is mindwnképp elmondanám!
Nekem is volt egy olyan kapcsolatom, ahol a fiú még szűz volt, de olyan fantasztikusat nyújtott szexuálisan, hogy le voltam döbbenve! :-)
Fantázia kell hozzá meg sok érzelem, figyelmesség...
Nem lesz gond!
Köszönöm szépen a véleményeket!
Mindenképpen meg fogom neki mondani!
Nekem egy ilyen srác lett a férjem:))
Nagyon jó vele az élet:)
További ajánlott fórumok:
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mit szólnátok, ha gyereketek közölné: a saját neméhez vonzódik.
- Ti mint nők, mit szólnátok egy hasonló helyzethez?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ilyet tenne?
- Mit szólnátok, ha a férjetek ott alvós-beszélgetős estére menne a barátjához?
- Mit szólnátok hozzá, ha párotok üzenetei között találnátok egy ilyen emailt?