Hol vehetek tolóajtót olcsón? (tudásbázis)
szuper köszi,és a hozzávaló görgős szettet hol vettétek? obi/praktiker?
nekem sincs szükségem semmi giccsesre vagy drágára/márkásra, a funkció betöltése a lényeg
Nekünk volt, a régi párommal, ő barkácsolta. Lemérte, bútorlapszabászatban vettünk megfelelő színű bútorlapot, megfelelő méretben, kívülre belülre dizájnos "fogót" vagy minek hívják, és volt olyan szett is, görgőkkel meg sínnel, amivel gurul.
Pont az előszobafalnál volt az ajtó, így nyitva begurult az egész az előszobafal mögé.
Nem volt nagy méretű, így kb. 15 000ből jött ki.
Most költöztünk egy 1,5 szobás felújított kis panellakásba,nagyon szeretjük de az ajtók mindig útban vannak...Valakinek van tolóajtó a lakásban? Mennyibe kerülnek általában?
Mindenféle megoldás és lehetőség, kreatívkodás érdekel! :-) ----van akinek a párja barkácsolt esetleg otthon? Adjatok tanácsot! Köszi! :)
További ajánlott fórumok:
- Ingyen bölcsit csak munkaviszonnyal vehetek igénybe?
- 5 hetes terhes vagyok és nagyon fáj a fogam vehetek be algopirint?
- 12 hetesen 2 napja iszonyat fejfájás, ahogy soha életemben nem fájt a fejem. Mit vehetek be rá?
- Becsípődött a derekam, iszonyatosan fáj és mivel szoptatok, nem vehetek be semmit, nem kenhetem! Mivel tudok javítani az állapotomon?
- Ti értitek ezt, ha három hét rehabon vagyok egy intézetben miért csak maszekba vehetek igénybe máshol orvosi kezelést?
- Vásároltam egy hálószoba szekrényt, de két egyforma tolóajtót adtak...