Hol tudom megnézni, hogy hány órára vagyok bejelentve? (tudásbázis)
3. 8d914af50e
2013. nov. 24. 11:44
Szerintem is. Hát muszáj lesz elmennem ügyfélfogadási időben.
2. noozimanoo
2013. nov. 24. 10:17
Csak tippelek: NAV?
1. 8d914af50e
2013. nov. 24. 10:09
Sziasztok! Szerződésem szerint 8 órás vagyok, bérpapírom szerint is. Viszont elkezdtem aggódni, mert az ugyanolyan szerződéssel , ugyanannyi fizetéssel, ugyanannyi ideje velünk dologzó kollégámat kitették a munkahelyről és elképesztően alacsony összegű járulékot fog kapni a munkaügyi kp-tól. Azt mondták, neki hogy valószínűleg csak 4 órára volt ténylegesen bejelentve... Kérdezném, hogy az ügyfélkapun kívül hol tudok ennek konkrétan utánanézni szerintetek? Köszi a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Lehet-e bajom abból, ha 1/3 részben tag vagyok egy vállalkozásban, a telephely az én címemre van bejelentve és a viszony megromlott?
- Nem Budapest van a lakcímemen, viszont nagyon fáj a fogam, akkor is kell fizetnem, ha nem vagyok bejelentve?
- Ha Budapesten lakom/tanulok, de nem vagyok bejelentve, akkor hova mehetek bőrgyógyászatra, vérvételre?
- Meg lehet valahol nézni, hogy milyen munkakörbe vagyok bejelentve?
- Olyankor mi a teendő, ha nem mehetek többet oda nőgyógyászhoz ahol jelenleg lakok, mert nem vagyok oda bejelentve?
- Hogyan tudom megnézni a régebbi adóbevallásaimat? Önadozó vagyok, ügyfélkapun küldtem.