Hol tudok Triple Sec-et venni Margaréta koktélhoz? (tudásbázis)
Képzeljed el beírtam a keresőbe,adott is ki róla képet,hogy kb hogy néz ki,de mégsem találtam az auchanba.Leugrottam a sarki közértbe is,de ott meg nem tartanak.
Most mát tudom,hogy ez milyen összetételű ital,így tudok célírányosan keresni,de miután eddig nem tudtam,így a boltban is marha nehéz volt megtalálni.
Tanultam kereskedelmet így naggyából tudom kötni a dolgokat,de ez az ital csak így,hogy triple sec nem nagyon tudtam vele mit kezdeni.Csak a pezsgők ízének besorolása ugrott be róla.
Ezért érdekelt volna,hogy milyen jellegű italt keressek,de ha neked beadja a böngésző,akkor küld el annak az oldalnak a címét és eküszöm megnézem(lehet ehhez is béna vagyok:)))))))
Akkor jó,most már tudom pontosan:))))
Nem vagyok nagy koktélos,de ez most már 1 hónapja piszkálja a fantáziámat.
Gondolom lime alatt magát a gyümölcsöt kell érteni.(magát a "zöld" citromot)?Én csak így hívom.
Köszönöm a felvilágosításotokat!!!
Most már célírányosan keresek:))))
Nem kell ráharapni, bár elmosolyogtam rajta! Tudod a margarita az az a szép koktél, ami olyan V alakú koktélpohárban adják, amit ráadásul sóval crustázzák is.
A hozzávalókat egy shakerben jégre öntöd (asszem 4 cl teq, 1 cl Triple Sec, fél lime leve), összerázod és kész is!
Ahh,kösz a választ.
Így már tudom mit keressek,mert ott bolyongtam az antiksűnben és fingom nem volt,hogy nézz ki.
A continue(vagy mi)azt láttam,de annak tényleg húzós az ára,mert 6000,- volt:))))
De látom elég képzett vagy,eddig egy recept amit találtam róla az lime-ot is írt.Azt facsarjam bele vagy utána kell ráharapni?
Bocs,ha hülyét kérdezek,de a koktélokhoz az vagyok:)))))