Hol tudok reklamálni, amiért nem kapunk reklám újságokat illetve szórólapokat? (tudásbázis)
Nálunk a postaládák alatt van egy nagy doboz. Oda lehet bevágni, amit már fel sem szeretnék hozni a lakásba. Többnyire mind :) Kivéve annak a két boltnak kiadványát, amelyek lakásunkhoz legközelebb vannak.
Neten is elérhető minden üzletlánc aktuális szórólapja.
postán?
bár én olvasás nélkül dobom a kukába őket:( a szelektívbe!
Én mikor a belvárosban laktam, nem kaptam. Hála istennek.
A korábbi lakhelyemen hiába írtam ki nagy betűkkel, pirossal, rajzzal, bármivel. Én már azért akartam panaszkodni, hogy gyépés a kihordó. De személyesen összeakadtunk, és sikerült megbeszélni.
Hát ha valaki a kukába vágja a szórólapot, az régen rossz! Létezik szelektív hulladékgyűjtés, vagy papírgyűjtés - gyerekek szívesen beviszik a suliba, ebből a papírból pedig újrahasznosított cuccok lesznek. Szóval ne a kukába hajítsátok az újságokat, szórólapokat!
Bocsánat az off-ért!
Mi az üzletben szóltunk hogy nem kapjuk az újságjukat, ők intézkedtek és azóta van...
Panelban lakunk, először azt hittük hogy a többi lakó tünteti el, de kiderült, hogy nem is kapott a tömb
Elég sokan nem az interneten nőttek fel, sőt, többen nem, mint igen. Egy minimális rugalmasság rengeteget számít: nem vágják ki miatt a fákat (több oxigén), nem szállítják el az üzembe (kevesebb benzingőz), nem dolgozzák fel egészen a nyomdáig (sokszoros, többrétegű környezetszennyezés), és nem szállítják központokba, onnan pedig házakhoz (újabb benzingőzök), hogy két nap múlva ki legyen dobva és szeméttelepre kerüljön (újabb szállítás, benzingőz, a talaj elszennyezése stb).
Mindez rengeteget számít, hiszen magunk alatt vágjuk a fát, szó szerint és képletesen is.
Nem vagy borzasztó, de a családban van olyan aki az újsághoz ragaszkodik mert azt szokta meg és nem az interneten nőtt fel.
Nem a környezetszennyezés a célom!
Akkor kibontom, mert így nem eszed: eddig is értettük, mert nem vagy bonyolult.
Egyszerűen arról van szó, hogy elérhető az interneten. Ami azért jó, mert a fákat nem irtják még jobban ezek miatt a kukába kerülő, heti szinten keletkező hulladékok miatt. Erre próbáltak itt többen is rámutatni, az internet korában az interneten, 2016-ban.
Ha ragaszkodsz a természetkárosításhoz, akkor pedig a terjesztőnél kell reklamálnod. Ami szintén elkérhető az interneten, az internet korában, 2016 -ban.
Igen, most én leszek borzasztó. Hát inkább.
Ha nekem hiányozna, akkor megnézném kiterjeszti azt az újságot és megkérdezném a címemre küldenének-e?
Egyébként, mint írták fel lehet iratkozni az oldalára x üzletnek és benne vannak az aktuális akciók.
én is jobban szeretem lapozgatni
néha még be is karikázom, amit feltétlen meg szeretnék venni
hol laksz, hogy felétek nem szórják tele ezekkel a postaládát??
valami eldugott családi házas övezetben?
További ajánlott fórumok:
- Nem hozza az újságokat a Médialog
- Járt már valaki szórólapon terjesztett 1290 ft-os belföldi kirándulásra termékbemutatóval?
- Ha a munkáltató nem fizeti a magánnyugdíjat, de a fizetésből levonja, akkor hova lehet reklamálni?
- Hol lehet a citromailnek reklamálni?
- Nektek sikerül például a Lidl szórólapot online megnyitni, lapozni?
- Hol tudok beszerezni régi újságokat?