Hol tudok macskakarom nevű gyógynövényt vásárolni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nem tudom szokta e olvasgatni ezt a topikot valaki. Nekem van 1 doboz macskakarom (una de gato vibe) kapszulám. Összekevertük véletlenül a maca vibe kapszulával és 2 db-ot a párom be is szedett belőle, úgyhogy nem tudjuk visszacserélni. Ha valakit érdekel 3500 ft-ért odaadom.
Gyógykészítmény nagykereskedésekben (Mediline, Herbaház), illetve tudok webshop elérhetőségeket is!
Itt lehet kapni teát, tablettát és gélt is(ez a nyári sérülésekre, napégésre és rovarcsípésekre kiváló).
Ha érdekel valakit írjon bátran és adok elérhetőségeket!
Te jó ég! Ezt nem gondoltam volna...
Egy perui barátom hozott egyszer macskakarmot, kb. 20 cm- es volt, mélyhűtőben kellett tárolni, egy légmentesen záródó üvegedényben, és "x" idő múlva levet eresztett, ezt lehetett meginni.
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet, aranyos vagy!
rákerestem a neten, nem hiszem, hogy növényt tudnál termeszteni
amazóniai esőerdőben él, fás szárú, több méterre kúszik az egyik változata 30 méterre is megnő
nálunk esetleg üvegházban lehet megfelelő körülményeket kialakítani
egyébként a kéreg tartalmazza a gyógyhatású anyagokat
Ez egy Peruban őshonos gyógynövény, hihetetlen immunrendszer- erősítő, gyakorlatilag mellékhatások nélkül.
Láttam már különféle macskakarom- készítményeket, nem tudom, hogy ezek is olyan hatásosak- e.
Esetleg, ha valakinek van ilyen téren tapasztalata, megoszthatná velem őket, nagyon örülnék neki!
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok vásárolni szőrös csizmát?
- Valaki összegezné nekem, hogy tudok licitálni, s vásárólni Vateráról.. Az nekem külön pénzbe is kerűl?
- Ügyeletes gyógyszertárak hogy vannak nyitva? Reggel 6-kor tudok ott vásárolni?
- Hol lehet vásárolni indigó gyógynövényt, ami feketére festi a hajat?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- TOP SHOP ha bemegyek az egyik üzletükbe, ott személyesen is tudok vásárolni, vagy csak rendelni lehet és házhoz szállítás van?