Ügyeletes gyógyszertárak hogy vannak nyitva? Reggel 6-kor tudok ott vásárolni? (tudásbázis)
Ne akarj oda bekerülni, nem olyan jó ám az!
Nehogy azt hidd, hogy ott annyira foglalkoznak az emberrel. Van épp elég dolguk, vizitkor megnézik ottvagy-e még, nem szöktél-e meg, voltál-e lázas, meg az elvégzett vizsgálatok eredményét és ennyi... Ha szerencséd van, a szemedbe néznek, ha nincs, csak a papírokra...
Ez alól persze az a kivétel, ha teletömted valamelyik dokinak a zsebét pénzmaggal...
Ja, és még a kaja is pocsék, hajnalban ágyneműcsere van, egész nap átjáróház.
Én be nem megyek, míg nem muszáj!!!
Egyszer vesznek előtte, akkor megiszod a löttyöt, húzóra, előttük, majd elmész valahová 2 órára. Letelik, visszamész, megint böknek.
Még 1 jótanács: ne menj messzire. Az első órában nem volt bajom, csak hányingerem volt az előbb leírt miatt, de a másodikban rettenetesen szédültem, nem bírtam tartani a fejemet sem. Még jó, hogy velem volt Felem. De lehet, hogy az volt a baj, hogy napon ültünk, és együtt már sok volt.
De az is igaz, hogy valaki simán végigrohangálja a 2 órát - ilyet is láttam. :)
Első baba?
Citromot én is vihettem bele, de anélkül is iható lett volna, ha a nő normálisan felkeveri... A végét már rágzam, ráadásul a köcsögök eldugták a kanalat keverés után, nem is tudtam tovább keverni. Mikor mondom a nőnek, mi van, erre közölte, rakjak még bele vizet - na, ezt nem kellett volna!!!
Szóval jótanács: vigyél egy hosszú nyelű kanalat is...
nem láttam, csak amikor egy konkrét gyógyszertárat kerestem a gugliban :)
Bocs. :) Álmos vagyok. :)
Örülök, hogy sikerült felhívnod őket.
Hát igen, lassan nekünk kell megvenni minden sz.rt, hogy ellátást kapjunk. :S
Amikor Heparint kellett beadnom magamnak, nekem is meg kellett vennem mindent bigyót hozzá, pedig csak 5 napig kellett magamat szúrni. A bőrfertőtlenítő még most is a polcon van. Majd odaadom a házidokimnak.
Megyek, kell a páromnak a gép.
Kitartást holnapra!
Köszönöm! Jaj nekem. Felhívtam őket, felveszi a nő, de aludt ám... kérdem, hogy reggel meddig tart az ügyelet? Válasz: reggelig. Mondom rendben, de nekem glükóz kell, hányig tudom megvenni. Azt mondja, 8-kor nyitnak. Mondom akkor 6-kor tudok venni? Azt mondja, ja, igen! :D
Köszi mégegyszer!
Ez mindenkinél így van, vagy csak a te eseted/kórházad speciális?
Nekem a most 27 hónapos lányommál nem kellett vennem.
De most komolyan, neked kell megvenni a glükózt????????????
Ez azért pofátlanság. 2 év múlva már a steril tűt és a kémcsöveket is nekünk kell vinni a vérvételhez???????
az lehetséges
hívd fel őket!
Óbuda gyógyszertár
1032 Bp. Vörösvári út 84.
368-6430
388-6142
Aranyhorgony gyógyszertár
1043 Bp. Pozsonyi út 19.
379-3008
Teréz Gyógyszertár
2010. ápr. 1-ig
1067 Bp. Teréz krt. 41.
475-0295
311-4439
Elefánt Patika
1101 Bp. Pongrác út 19.
431-9940
Déli Gyógyszertár
1123 Bp. Alkotás u. 11B
355-4691
355-4727
Mária Gyógyszertár
1139 Bp. Lehel út 74-76.
320-8006
Örs vezér Gyógyszertár
1148 Bp. Örs vezér tér 1. (rendelőintézet)
221-3861
422-0382
Thököly Gyógyszertár
1183 Bp. Thököly u. 3-5
290-8073
Hétkorona Gyógyszertár
1195 Bp. Ady Endre út 122.
282-8744
Aranyfű Gyógyszertár
1203 Bp. Kossuth L. u. 21-29.
283-0616
Tília Gyógyszertár
1212 Bp. Áruház tér 8.
278-0608
Szia!
Szerintem biztos, hogy tudsz reggel 6-kor vásárolni.
Írd be a gugliba, hogy ügyeletes gyógyszertárak, tuti kiad egy rakat találatot, és ott gondolom, hogy nyitvatartás is fel van tüntetve.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Az egészségkártyára bármilyen gyógyszert lehet vásárolni és mindegyik gyógyszertár elfogadja?
- Hol van nyitva gyógyszertár Budapesten, ami nem ügyeletes?
- Vasárnap a 19. kerületben hol van nyitva gyógyszertár?
- Tudja valaki, hogy ügyeletes gyógyszertárban csak receptet lehet kiváltani vagy mást is lehet kérni?
- Hol találok Budapesten 24órán át nyitvatartó gyógyszertárat?(Nem ügyelet)