Hol tudok Képes Bibliát venni? (tudásbázis)
Megpróbálom mindenképpen, de hátha lehetne neten rendelni.
Kapható újonnan, mint említettem, láttam a könyvszalonban, csak éppen akkor még nem gondoltam volna arra, hogy szükségem lesz rá.
Szia!
Találtam egy ilyen példányt a Vaterán 6000 Ft-ért. Nem tudom ismered-e azt az oldalt.
Egyébként nekünk is pont ilyen van, de már legalább 15-16 éves. Nem tudom újonnan még lehet-e pont ilyet kapni.
nézd meg ezt esetleg meg van a readers digensnél is mert anyukám tőlük rendelt tavaly de azt nem tudom van e ott meg mennyi volna
Köszi, maradok a katolikus vallásnál, van Bibliám, de nekem AZ a bizonyos Képes Biblia kellene.
Gyerekkori emlékek, meg a kisfiam is lassan abba a korba ér, ahol használni tudom majd. Ahhoz pedig a Képes Biblia nagyon jó.
A gyerekeknek valót láttam, de nem jött be.
Könyvesboltba.
Egyébként Jehova Tanuinak van egy jó sárga könyvük gyerekeknek.Nem baj ha a vallással nem értesz egyet,a gyerekek nagyon szeretik,nagyon szép képek vannak benne,meg a történetek.Ők ingyen adnak.
Konkrétan az alábbi érdekelne. Könyvszalonban láttam Győrben pár hete, de nem tudom, melyik kiadónál jelent meg. Kb. 10e körül van az ára.
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni kakaóbabot? (natúr, nem kandírozott...stb)
- Hogyan tudok úgy felvenni lányokat facebookra, hogy a párom ne lássa meg hogy kit vettem fel?
- Ikeás állólámpám papírja elszakadt, de külön nem lehet kapni rá. Szerintetek hol tudok venni?
- Hol tudok szőrmés usanka-t venni egy 9 hónapos kisfiúnak?
- Kristálybibliát szeretnék venni, de nem kapok sehol. Tudna valaki segíteni?
- Hol tudok olyan könyvet venni amibe szóképes történetek vannak?