Ikeás állólámpám papírja elszakadt, de külön nem lehet kapni rá. Szerintetek hol tudok venni? (tudásbázis kérdés)
Értem.Tök jó lehet Zürichben élni.:)
Na szóval, a posta, a súlya alapján nem lehet olyan sok.Ha csomagként küldenéd dobozban, az már 1050 Ft.Mennyit gondoltál a búráért?
Nem bírom megállapítani a képből, hogy az enyémnek a menetes teteje rámenne, neked is egy ilyen menetes csavarszerű dolog áll ki a tetején?
A hasábnak az alját pedig egy ilyen fülescsavar fogja, amit felülről rá kéne tudni csúsztatni az egész oszlopra, az is jó kérdés, hogy rámegy-e :s
megpróbálok én is majd fotókat csinálni este
Szia!
Sikerült feltennem a képet az adatlapomba, mértem is.A kiálló rész az oszloptól mindösszesen 5 cm.Jó lenne ha jó lenne.:)
Amúgy nem voltam azóta az Ikeában, mert a legközelebbi Budaörsön van, tőlünk kb.220km-re.Várom a válaszod.
Velem mindig tök rendesek voltak az ikeában, próbáltál odaállítani a cumóval, és kedvesen, szépen kérni, hogy vegyék már vissza?
De egyébként ha csinálsz képet, tényleg meg tudom mondani, hogy rámenne-e a hasábos huzat a te vázadra.
Esetleg szalvétatechnikával lehetne valami jót kihozni belőle.. Én ezt csinálnám.
Régen csinltunk lámpabúrát egy rakás régi bélyeggel meg tapétaragasztóval.
Á dehogy!:)
Csak egy ember a sok közül.:)
Az előfordulhat!
Nem néztem meg annyira, csak láttam.
Sajnálom.:(
Bakker!
Tudom hogy láttam, mert össze volt "nyomva", és be volt lapítva egy zacsiba.
Hidd el, nem reménytelen.
Csak most, amikor Neked kell, nincs elérhető állapotban.
Vásárláskor még nézelődöm, és írok.
Tudom hogy van, hiszen láttam! :)
További ajánlott fórumok:
- Kért már valaki adósságrendezést a Cofidistől? Mennyi ideig várt rá? 3 hónapja annak, hogy bent vannak a papírjaim.
- Szerintetek jó ötlet egy fiúnak állólámpát venni?
- Ti mit csináltok a tört ezüstjeitekkel? Vannak elszakadt nyakláncaim, eltört gyűrűjeim.Vásárolnak valahol ilyesmit?
- Hol lehet állólámpához (felső) búrát kapni? Tegnap feldőlt és eltört a karácsonyi kavalkádban. (kép mellékelve)
- Hogyan lehet a redőny elszakadt gurtniját kicserélni?
- Hogyan tudnám kijavítani az elszakadt bőrbútort?