Kért már valaki adósságrendezést a Cofidistől? Mennyi ideig várt rá? 3 hónapja annak, hogy bent vannak a papírjaim. (beszélgetős fórum)
Nem mindenki születik aranykanállal a szájában.
Van aki nem albérletre akar költeni, hanem saját lakásra költené azt a bérleti díjat. Évtizedekig nem tud spórolni, így hitelt is igénybe vesz. Aztán valami mégis történik, betegség, munkanélküliség. Hadd ne annak a szégyene legyen már ez, aki munka mellett nem tud ötről a hatra jutni, mert szemérmetlenül alacsonyak a bérek sok szektorban.
Vagy tönkremegy a 100 ezer forintos hűtő, inkább hitelre vásárol, mint vár 1 évet hűtő nélkül.
Ezer féle eset van, mi a francnak kell egyből csak a rosszra gondolni??
Orvos voltál?
És úgy írod, hogy "vólt"? Meg azt, hogy cseppje, ződbablevest, Adhattok neki másat, nem mentem óda többé, stb.
Na nem sorolom tovább, mert nem férne el egy hozzászólásban:D
Persze ez most csúnya részemről, mert nekem is vannak olyanok, amiket helytelenül írok, de én nem mondom magamról, hogy atomfizikus vagyok.....
A hitel felvételéhez munkabért kell igazolni, így valószínű, hogy dolgozik.
Sokszor azt kívánom, hogy próbálja ki az ilyen okoskodó, hogy mi van akkor ha nem tud kuporgatni....
Igen...másik fórumon is hozza a formáját.:(
" 5 éves unokámnak diétáznia kell"
Jól van,sajnálom,csak annyi elkeseredett embert láttam,és annyian akartak öngyilkosak lenni a pénz miatt,elég sokat beszélgettem emberekkel.
Ezért durran az agyam be ennyire ha hitelről hallok.
Nem kóstolgattalak,csak noormálisan próbáltam elmagyarázni dolgokat.
Amúgy pszichiáter voltam még nyugdíjba nem mentem.
További ajánlott fórumok:
- Kicsit sokra sikeredett a muffintésztám és elfogytak a papírjaim... valami ötlet?
- Munkaerő kölcsönző cégnél mennyi idő után adják ki a papírjaimat?
- Levélben beadtam a felmondásom, kértem, hogy levélben küldjék ki a papírjaimat. Járható út?
- Hol tudok érdeklődni, hogy elküldték-e a TB papírjaimat?
- Elkevertem a munkaügyi központtól kapott adóbevalláshoz szükséges papírjaimat. Más városban élek, az idő szűkös, e-mail-ben átküldik?
- Németországban dolgoztam, de még nem kaptam meg a papírjaimat, szeptember óta, mit tehetek?