Hol tudnék venni L'Oreal Féria Shining Bronz 58-as hajfestéket? (tudásbázis kérdés)
"Fedezze fel a *éria-*reference vibráló, intenzív színárnyalatait!Magyarországon nem kerül forgalomba valamennyi árnyalat. "
Valóban sajnos a honlapon olvasható, hogy itthon nem hoznak minden színt forgalomba:(
Elkeserítő, hogy manapság mikor annyi szir-szart lehet kapni, és azokat is minden árnyalatban, méretben, számban....pont ezt nem:(
Ja ráadásul volt egy zselés arc tisztítója is ennek a márkának, aminek szintén búcsút inthetek:(
Lehet velem van a baj:)
Szia! Sajnos nem jártam sikerrel Tes*o
Ross*ann.... stb
Nem szeretnék ingyen reklámot kelteni, és remélem nem sértek semmi fórum szabályt, de valóban páratlan a festék. És ezért ragaszkodom (ragaszkodnék) hozzá annyira!
Szia!
Igen a Mango-t is ismerem, gyönyörű szín!
Nagyon régen nyertem 20 doboz fériát. Loreal sampont vettem egy drogériában és bedobtam a blokkot a nyereménydobozba , kisorsoltak, nyertem. Addig azt sem tudtam mi az a féria. Hát mára rájöttem, hogy páratlan minőségű festék!
Köszönöm az ötletet, írok a cégnek egy mailt, hátha szerencsével járok.
Esetleg hipermarketekben? Vagy sehol nincs??
Ez milyen színűvé varázsolja a hajat??
Sok sikert!!!!! (emailt is írhatsz a lorealnak szerintem..lehet hogy kivonták már a forgalomból)
Szeretném a hajam megint L'Oreal Féria Shining Bronz 58-as hajfestékkel festetni, mert szerintem gyönyörű színe van és a minősége is páratlan!
Azonban sehol, de sehol nem lehet beszerezni.
Ha valaki tud valami lehetőséget, hogy hol tudnék venni kérem segítsen.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mátrix hajfestéket hol tudok venni Budapesten?
- Használ/használt valaki L'Oréal ammóniamentes hajfestéket?
- L'oreal hajfestékek
- Nem tudja valaki, hogy amit Peneleope Cruz reklmáoz hajfestéket, az pontosan melyik típus a L'oreal-tól és színben (hányas) barna?
- L'oreal Majirel hajfesték keverése.
- Hol van Budapesten olyan fodrászkellékes, ahol találok L'oreal hajfestékeket?