Hol tudnék részletre laptopot venni? (tudásbázis)
én egyszer vettem áruhitelre mosógépet, soha többet
85 ezer forintos gépre a végén 150-et fizettem vissza.
szerintem laptopból használtat érdemes venni magánembertől, olyat, aminek még min. 1 évre érvényes garija van. ha netbookkal beéri az ember, akkor már 40-50 ezerből megvan.
Ha minimálbéren vagy akkor sehol.
Páromnak se adták oda részletre,mert a bank azt mondta minimálbérrel nem hitelképes.
Visszament elhozta kp-ra.
Kocsit kapott hitelre a minimálbérre,5 évre,már csak 4év van hátra csak épp munkahelye nincs.
Ma már bárhol,a kamatokat pedig hasonlítgatsd össze.Minél kisebb futamidőre hozod ki,annál jobb.Mi 1 évig fizettünk egy valamivel több,mint 200ezres laptopot.A határidőkre majd nagyon figyelj,nekünk volt,hogy 1 nap! késés után 2000ft büntetést küldtek ki :S
Internetre és szövegszerkesztéshez szerencsére a legtöbb jó.Az fontos,hogy legyen magyar szervízháttere.
Nekünk 2 asus van,az enyémnek már 6 éve semmi baja,újratelepítve is össz-vissz 1x volt,minden nap több órát használom.
További ajánlott fórumok:
- Milyen laptopot érdemes venni?
- Részletre szeretnénk laptopot vásárolni.. Hol érdemes? Milyet?
- Hol lehet venni rózsaszín laptopot 100000 Ft körül?
- Milyen márkájú laptopot vagy notebook-ot érdemes venni?
- Fehér Asus laptopot szeretnék venni. Szerintetek jó minőségű gépeket csinálnak? Milyen tapasztalataitok vannak?
- Ha veszek egy laptopot részletre valamelyik szolgáltanál, utána az átírható más nevére?