Hol lehet venni rózsaszín laptopot 100000 Ft körül? (tudásbázis)
ja ,lefújja.
egyszerű :)))
Igen köszi.
Csak az a baj hogy ez is 200000 felett van úgyhogy gyüjtenem kell még hozzá.
:-(
Sebaj marad addig az asztali gépem.
Nektek mióta van laptopotok?
Van mellette asztali gép is?
Ez így van:)
Nálunk hál' Istennek oldalszellőzése van a notinak, így ilyen jellegű problémával nem találkoztam.
A szervizes ismerősöd szerintem csak akkor látja a laptopokat, ha már csak ő segíthet rajta(vagy még ő sem), ezért talán nem is tudja, hogy egy adott fajta laptopból hány működik hibátlanul, csak azt, hogy hány hibásan:DDD
De magyar mondás: Azt kell szeretni, ami van. :)))
Igen biztos vagyok benne, és hozzájárul ehhez a helyes használat is. Egy szervizes ismerősöm mondta, hogy ez a tipikus hiba, ráadásul nincs hővédelme a videokártyának.. Szokott lenni az alaplapnak és a videokártyának is.
És ő azt mondta, hogy még egy rossz tulajdonság az, ha alul szellőzik a laptop, így ha nem kemény felületen használod, nem jól szellőzik.
Nekünk is f-s van, és ez egy drága laptop volt, de sajnos rendelkezik ezekkel a hibákkal, talán jobban utána kellett volna nézni,de ezt a férjemre bíztam ;) :D
Mindenesetere, ha egy ilyen laptop túl van terhelve, és nem tud jól szellőzni, jó esély van arra, hogy a videokártya túlmelegszik.
Kedves Melin76!
Van saját videókártyás Fujitsu Siemens noti, de 100e forintért minden jó márkának alaplapra integrált videókártyája van. A "tipikus hiba" még nálam nem volt tapasztalható, pedig egy jó ideig használtam F-S alaplapi videókártyás laptopot, és most is alaplapi vk-ás laptopunk van, és hibátlanul működik:)
Fujitsu Siemens tényleg jó, de úgy tudom ezeknél az alaplapra van integrálva a videokártya. Tipikus hiba, hogy a videokártya túlmelegedik, és ilyen típusoknál ez a hiba csak alaplapcserével oldható meg.
Az alaplapcsere pedig nagyon drága ráadásul sok szerviz nem is vállalja
Szia Amanda84! :)
Én Sony Vaio-t láttam rózsaszínben, de sajnos az új ára 259 000 Ft... Dell Inspiron-t is 202 ezer Ft-ért láttam [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]ben. Hello Kitty márkájút is lehet kapni rózsaszínben, ami pihe-puha tollpamacsos :D, de sajnos jóval 100 ezer felett van az ára annak is. Nagyon muszáj rózsaszínű?? Mert a Fujitsu Siemens laptopok szerintem nagyon jók és egész jó áron lehet venni őket! Bár rózsaszínben nem láttam még ilyet, de ha tényleg színeset szeretnél, miért nem dekorálod ki akár saját kezűleg? Többféle lehetőség van erre... :)
Azért csak sok sikert, remélem valaki tud Neked segíteni! ;)
Nem rossz ötlet. huhu
Az a baj hogy drága. Na meg az már szerintem is giccses. :DDDDD
én is szeretem a rózsaszínt, de ha jót szeretnél venni, amit tényleg évekig tudsz használni, akkor 300000tól felfele ível az ára..
az Apple egyébként gyárt szerintem rózsaszínt!
További ajánlott fórumok:
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?
- Beltéri falfestékbe kevertünk színt, narancssárgát szeretnénk, de rózsaszín lett. Lehet valamilyen másik színnel javítani rajta?
- Ciklus 18.napján enyhe rózsaszínes vérzés szerintetek mi lehet?
- Mi lehet a rózsaszínes folyás?
- Hüvelykrémtől (Gynoxin) lehet olyan, hogy vérzek? Mellékhatásban nincs benne, de rózsaszínes valami folyt belőlem. A kenőcs fehér.