Hüvelykrémtől (Gynoxin) lehet olyan, hogy vérzek? Mellékhatásban nincs benne, de rózsaszínes valami folyt belőlem. A kenőcs fehér. (tudásbázis)
"C kúpot használtam de vérzésem volt a 2. tablettától. Az orvosom azt mondta h a gyulladás miatt érzékenyebb a nyálkahártya és ezért volt."
"gyakran vannak hasonló panaszok a hüvelykúpok alkalmazása közben. Amennyiben ismét hasonló panaszok vannak, valóban meg lehet próbálni ismét a C-t, amennyiben nem mostanában voltak a gondok, mert ha igen, akkor egy hamar visszaterérő fertőzésre nem biztos, hogy elég lesz ugyanez a helyi kezelés. Nagyon fontos lenne a gyógyszeres kezelés után a normál flóra helyreállítása, ezt pl. a .... nevű hüvelytablettában tudja megtenni, amiben lactobacillusok vannak."
Lehet hogy egy helyen voltunk? Fél órát késett, fél órával hamarabb el akart menni. Közölte hogy csak lépjek ki a nadrágom egyik szárából, azt hittem megütöm. Idegen doki, nem érdekelte mit mondok, közölte hogy gomba és c kúp meg krém...
Addigra benn volt a következő páciens... Na hozzá biztos az életben nem megyek többet...
Ezt most találtam a neten:
"Kedves Doktor Nő/Úr!
..... Canesten kúppal, és krémmel kezeltem magam, de pár nap után vérezgetés is jelentkezett, ezért elmentem a nőgyógyászhoz, aki szintén canesten kúpot (12 db-ot), és krémet írt fel, azzal hogy a kúpokat mind használjam el. A diagnózis kolpitis, a hüvely és a szeméremtest szubakut és idült gyulladása. 7 db kúpot elhasználtam, de végig vérezgettem (az elolvadt kúppal együtt napközben erős rózsaszínes folyadék távozott belőlem), utána megjött a menstruációm, ami teljesen rendben lezajlott ...."
Válasz: "A vérezgetés arra utal, hogy a gyulladás miatt érzékenyebb volt a nyálkahártya, így sérülékenyebb is. "
Na, akkor meg is van a válasz. Remélem:)
Pont így vagyok jelenleg én is... A doki olyan gyorsan megvizsgált, lerázott mert sietett, hogy bár említettem neki, de nem reagált...
Amikor először használtam C kúpot nem volt ilyen panaszom, de visszafertőződtem - vagy nem gyógyultam meg az első adagtól - és most nekem is ugyanezek a tünetek...
Tehát a kérdés szerintem az, hogy mitől lehet a vérezgetés.
Fájdalom nincs, szex közben sem. (természetesen gumival csináltuk mielőtt valaki beszólna)
A mensimig pedig még van pár nap.
Szóval ha valakinek van ötlete, engem is érdekelne hogy mitől lehet.
Állítod, hogy attól volt.
Használd.
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Tényleg hatásos az EstoSlimball (gyomorlabda)? Vannak mellékhatásai?
- Hyaluronsav ráncfeltöltés - mellékhatások?
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..