Hol találok normális nőt? (beszélgetős fórum)
Hjaj, most láttam visszatért a neki való lány! Remélem egymásra hangolódnak. :D Tiszta izgalmas! :)
Jó kedvében van a virágszál ..,hja nem. :D
Neki.
Az a gond, a kis cuki lány nem volt fent 24.-e óta.
www.hoxa.hu/magany-parkapcsolati-sikertelenseg-tap-forum#hsz31408649
Most akkor jellemezd magad, légy szíves! Akkor tudunk majd normális nőt ajánlni.
Valahogy így: okos, szép, jóhejesiró, stb...
Nevethetsz, de nem én nem kellek senkinek 29 évesen, hanem te:)
bár szerintem te valami troll lehetsz
Hűha kérdező itt nagy bajok vannak.
Úgy gondolom, hogy nézz mélyen magadba, hogy miért is nem találtál még 29 évesen barátnőt. Mert itt nem arról lehet szó, hogy kövér vagy, vagy pattanásos,hanem teljesen más áll a háttérben! Ahogy írsz, nem szimpatikus. Egyből támadsz mindenkit, aki nem ért veled egyet. Ugyanezt csinálod, ha egy csaj visszautasít? Gondolom számodra, akitől nemleges választ kaptál, már ribizli Vannak ilyen fiúk (direkt nem férfit írtam)
A p betűs szót írd be a Google-ba, mert nem vagy tisztában a szó jelentésével! Azt itt nem lehet megállapítani valakiről.
Keress munkát, mert egy nő nem szeretne eltartani egy férfit! És itt nem arról van szó, hogy egy nő csak a pénzre hajtana. Nagyon nagyon nézz mélyen magadba. (Bár úgyse fogsz)
A pszichopata a kedvenc szavad? Vagy csak ez a legdurvább sértés, amit ki tudtál találni?
Ha olyan jólképzett pszichológus vagy, hogy ennyiből felállítod mindenkire vonatkozóan a diagnózist, akkor legalább a pszichopata jelentésével tisztában lehetnél.
-Figyelem, figyelem! - szólal meg az autórádió. - Felhívjuk az M7-esen autózók figyelmét, legyenek óvatosak, mert egy őrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós hallgatja a közleményt, majd felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!
Elhiszem, hogy te annak tartod magad, de egy átlagos ember be tud illeszkedni bizonyos társadalmi normák szerint. Nem feltétlen a pártalálásra gondolok. De az, hogy az először teljes normális hangnemben segíteni próbálóknak felsőbbrendűként válaszolgatsz, nem erre utal.
Nem tudom, hogy miért lettél ilyen. Talán a keserűség miatt. De ha nem változtatsz, akkor a világ sem fog megváltozni körülötted.
Olyan ismerkedési lehetőséget keresel gondolom, ahol nagy a választék, de ha nem találkoznál a hozzád illővel, akkor sem érzed magad kellemetlenül igaz?
Itt görgessél szép lassan lefelé:
További ajánlott fórumok:
- Nem találok nevet a fiamnak! Segítség!
- Miért nem találok normális pasit?
- Hol találok kereskedelmi szakmenedzser OKJ tételek kidolgozva?
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Nem találok normális barátot, mindenki csak kihasznál.. és már ezek miatt nagyon bizalmatlan vagyok... Nem hívok meg senkit hozzám ..
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?