Hol találhatok Zrínyi matematikaverseny feladatokat? (tudásbázis)
Szia, ha sikerült megszerezni atkuldod légyszíves, köszönöm
katalinfabian@yahoo.com
Sziasztok! 2. osztályos feladatokat tudnátok légyszíves küldeni nekem, nagyon köszönöm előre is.
szekely.piroska77@yahoo.com
Sziasztok!
Zrínyi megyei 2009,2010,2011,2015-ös évi 3.osztályos feladatlapokat keresem. Sajnos ezeket nem tudtam fellelni a neten. Ha valaki el tudná küldeni nekem (a felhasználónevemmel azonos gmail-es e-mail címre),nagyon megköszönném.
Szia,
bocsánat a zavarásért. Én is másodikos Zrínyi sorokat keresek. Létezik, hogy csak 2016-19 közöttiek vannak? Korábban nem volt? Ha tudsz, küldenél nekem?
levendulavilag@gmail.com
köszönöm, Dóra
Sziasztok, én is szívesen fogadnék 2. osztály verseny feladatokat, feladatlapot, köszönöm.
karacsony.maryke@gmail.com
Pontosan. Viszont a 2015-ös nem elérhető a neten, legalábbis én nem találom sehol. Szóval ha vkinek megvan, plíííííz küldje el!
youlcsi82[kukac]gmail.com
Sziasztok!
a 2015-ös másodikos feladatsort el tudná valaki küldeni nekem?
A Gugli mindenkinél azonos. Én találtam elég sokat, másodikosoknak is.
Nem nézek le senkit, még azt sem, aki nem ér rá keresgélni, csak éppen nem értem, miért gyorsabb egy fórumot nyitni és a válaszokat várni.
Pár feladatsor van másodikos, azokat megtaláltam.
Egyébként csiszold kicsit a stílusodat és ne oktass ki másokat, főleg ha nem kíváncsiak a lenéző megjegyzésedre.
Nem Téged kérdeztelek.
Sziasztok!
2.osztalyos feladatokat keresek.
Krisztif@gmail.com
Köszönöm szépen
Sziasztok! 2. osztályos feladatokat tudnátok légyszíves küldeni nekem, nagyon köszönöm előre is.
nyarine.eniko@freemail.hu
Szia Alex? Nem ezekre gondolsz?
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az országos feladatsorok nincsenek fent valahol? 2. osztály érdekelne, de sajna nem találtam, csak 3. osztálytól.
Az idei évi megyei eredménylisták már fent vannak:
Itt találtok(ha jól linkeltem) feladatokat, visszamenőleg is. A megoldások sajnos nem elérhetőek.
Sziasztok!
A kisfiammal mi is készülünk a versenyre, kérem ha valakinek megvannak a 2. osztályos feladatlapok és megoldások küldje el részemre!
Köszönöm előre is!
e-mail cím: nagyszentgyorgyiberni@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Mi a véleményetek a portálon található trófeagyűjtőkről és skalpvadászokról??
- Isten és a matematika
- Érti valaki a logikai feladatokat?
- Olyan oldalt keresnék a neten, ahol másodikosoknak való matematika és környezet feladatokat lehet találni. Tud valaki ilyet?
- Gyűjtsünk össze (ált. isk.) matematika (verseny) feladatokat! -- Ha lehet megoldással