Hol találhatok neten régi legóhoz prospektust? (tudásbázis)
Bocs, a Set Inventory (at Peeron.com): alkatrészlista kompletten, meglátod hiányzik -e valami és konkrétan mi.
A leírásokhoz a "Building instructions (at Peeron.com)"-t választ.
Szia!
Itt találsz leírásokat: " [link]
ha tudod a készlet számát, írd be és kiadja a képet, valamint a "Set Inventory (at Peeron.com)"-ra kattintva a lego összeállítási rajzát. Ez vagy kép file, vagy pdf és le is tölthető, nyomtatható, nagyítható.
Ha nem tudod a számát, írd be szövegesen angolul a témát, és feldob képpel egy listát, amiből egyenként tudsz választani. Ha megvan, uugyanúgy csináld tovább, ahogyan az elején leírtam.
esetleg itt.
Search lego sets, itt beírni a numberhez a legó számát és kiadja a találatot, rányomni a viewre, és a lap alján ott van a prospektus oldalanként.
De ha megírod a számát a legónak akkor könnyebben tudok neked segíteni.
Buék.
kiadja a külső borítókat de az építési menetet is?
valahol valaki nem látott ilyesmit?
Itt a Go elé beírod a lego számát és a kép alatt az Instrucions-ra kattintva kiadja a pdf-eket.
Nem tudom, hogy régiek vannak-e fenn, de egy próbát megér.
nagy segitség lenne
nekem régi van
csak
kb 20 éve vagy valamivel több mikor vettem
További ajánlott fórumok:
- Lehet hinni a neten található ovulációs kalkulátoroknak?
- Hol található a kuláklista a neten?
- Mit tudsz a mediterrán diétáról azon a kevéske infón kívül, ami a neten található? Szívesen veszem az ötleteket, recepteket.
- Hol találhatok szuper jó, gyerekszoba bútorokat a neten, emeletes praktikus ággyal?
- Interneten található videókat teljes képernyőn, jó minőségben is lehet nézni? Hogyan?
- Szegeden konyhabútort szeretnék csináltatni. Van-e valakinek tapasztalata a neten található cégekről, vagy valaki másról? (jó és rossz is)