Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hol mérnek Budapesten túlhallást? (tudásbázis)
Igen, remélem én is. Köszönöm a segítséget.
Remélem, mielőbb sikerül segíteni neki! A hallásébresztő terápiát feltétlen csináljátok végig, ha tényleg túlhallása van! Nagyon sokat segít!
Logopédiai osztályba jár, többségi iskolában. Heti 3 logopédia, alapozóterápia és Dévény masszázsra is járunk.
A tanítónővel együtt túlhallásra és figyelemzavarra is gondolnak. Felvetődött enyhe autizmus is.
Az nagyon jó módszer ebben az esetben (is).
Spec. iskolába jár? Kap valamiféle logopédiai megsegítést? Mit mond a logopédusa?
Idegenek számára még most is nehezen érthető.
Viszont most, hogy tanulja a betűket érdekes dologra lettem figyelmes.
Ha olvas sokkal tisztábban mondja ki. Jobban tud figyelni is rá. Meixner módszerrel tanul olvasni.
Milyen jelenleg a beszéde?
Köszi. Sajnos annyira összetett a probléma, hogy még mindig nem derült ki, mi is a vezető tünet. Pedig a fiam már 7 éves.
Milyen diagnóüzisotok van eddig? Gyermekkori autizmus? Vagy más egyéb?
[link]
itt el is olvashatod, hol veheted fel a kapcsolatot velük, több helyen is van hallásébresztő terápia
Egyre tanácstalanabb vagyok.
(fura, hogy azt mondták, nem tudják mérni... hiszen ez "csak" azt jelenti, hogy a szokványosan beállított mérettartományon túl is nézzék mega hallást. Valójában pár gombot kell csak tovább tekerni a gépükön....inkább értelmezni nem tudják, erről van szó)
Sajnálom. Akkor aki megadta az elérhetőségét, nem tudta.
Pataki doktor nyáron meghalt :(
Nyáron voltunk hallásvizsgálaton, ma visszahívtam őket. Azt mondták, nem tudják mérni.
A Heim Pálban pedig nagyon hosszú a várakozás. Ezért kerestem így.
Végül Pataki Lászlóhoz megyünk, gyógypedagógus is, talán végre kiderül mi is az alapvető probléma.
bármelyik audiolgián mérik, hiszen a sima hallásvizsgálaton is nyilvánvalóvá válik ez a probléma
inkább a terápiájára kell találnod jó helyet
Tud valaki segíteni abban, hol mérnek Budapesten túlhallást?
További ajánlott fórumok: