Hol lehet viszketőport beszerezni? (tudásbázis)
Ez valóban így van.
Nem cseréltem volna le az osztálytársaimat semmiért.
Azok a régi szép idők...... :)))
Az sem rossz!
:DDDDDD
Szegény...
El tudom képzelni.
Jók az ilyen "iskolás sztorik", egy életre megmaradnak az emberben :)))
Álltam bizony. Nyaktájékra hajtottunk, ott a legérzékenyebb. De volt, hogy az egyik srácnak amikor zuhanyzott bedörzsöltük az alsógatyáját is vele. XD
Mentünk a buszon, haver odaszól, hogy mosni kéne nem vakarni. Kínjában a szerencsétlen meg már vakarni se merte. Ott görcsölt egész úton, mi meg fakadtunk a röhögéstől. XDDDDDDDD
"ha megfogjuk akkor kezet kell mosni utána nehogy még öntudatlanul azzal vakarjuk meg valamelyik testtájékunkat"
akárcsak csípős paprika használata után :DDD
Tényleg miből van a viszketőpor?
Jaja, pláne, hogy az egész osztály elég elmebajos volt, hogy az ilyesfajta dolgokat megművelje.
2 dolgot nagyon jól megtanultunk.
1. A saját zsebünkbe nem rakjuk.
2. ha megfogjuk akkor kezet kell mosni utána nehogy még öntudatlanul azzal vakarjuk meg valamelyik testtájékunkat. :DDDDDDDDDD
Szia!
Mi gyakorlaton üveggyapotot használtunk eme nemes célra. Jobb mint a viszketőpor. Tovább tart a hatása. :-D
Pláne ha a bőrbe bele is dörzsölik, de egy felsőbe beledörzsölve is csodákra képes. A húst levakartuk magunkról. :DDDDDD
Sziasztok! Érdeklődnék tudna e nekem segíteni valaki, hogy hol lehet viszketőport beszerezni?
Teszem hozzá, nem aljasságól, vagy kibabrálásból kellene, pusztán kíváncsiság miatt.
A jó barátunk, gugli :) sajnos nem sokat tudott segíteni.
Szabolcs megyében élek, itt kellene valami, esetleg megrendelős dolog. Próbáltam ilyen "dili" boltokat keresni, hátha ott, de eddig nem jártam sikerrel!
Van valaki, aki látott, halott ilyenről? Esetleg már vásárolt is? Milyen árban van és hol tudom beszerezni??
Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni?
- Olcsó könyveket hol lehet beszerezni?
- Rubint Rékának a (teraszán lévő) hintaágyát hol lehet beszerezni?
- Gyerekeknek való körömlakkot hol lehet beszerezni?