Hol lehet megnézni, kik lettek a mosógép csereprogram nyertesei? (tudásbázis)
köszönöm a segítségeteket!
Igen, és ahol pályáztál onnan letölthető a támogatói okirat is.
Mi is megvettük mára múlt héten a gépet, szuper jó!! :)
Amelyik felületen csináltad a pályázatot ott is megnézheted, hogy sikeresen pályáztál-e.
[link]
Ide lépj be a jelszavaddal.
Mi is később kaptuk az e-mailt, itt látszott leghamarabb.
Na a legutolsó miniszteriben mi is benne vagyunk. :)))))
Azt írják nem kell kinyomtatni, de én kinyomtattam és nem mondták a boltban, hogy nem kellett volna.
Nagyon örülök neki. Lehet menni vásárolni.:))
nagyon szépen köszönöm!ma megkaptam az okiratot.A 6. listán volt a nevem.A segítségeddel találtam meg az iratot!
A boltban nem biztos egyébként, hogy lesz olyan gép amit választottatok. Én sem azt vettem.
Az én nevem még ezeken sincs rajta... Kezd ez nekem gyanús lenni... :(
Én nem tudom mennyi idő mire küldik az E-mailt mert annak idején nem néztem a listát. Szerintem jövő héten megkapod. Ott tudod megnézni ahol pályáztál. Belépsz és ott a pályázatodnál lesz a támogatói okirat.
[link]
Köszönöm!A 6.listán rajta van a nevem.Csütörtökön.5.-én jelent meg,vagyis tették közzé.Mikorra várhatom az emailt?És hol találom az értesítési tárhelyet,mert én nem találom sehol,sehogy.Az ügyfélkapun?
Igen, így történt az én esetemben is.
Én kaptam E-mailt, hogy megkaptam a támogató nyilatkozatot. A pályázati portálon van pedig értesítési hely és oda küldik és onnan lehet majd kinyomtatni.
Hova küldték az értesítőt?Emailben?mert én nem kaptam semmit.A pályázati portálon sem találok semmilyen értesítési helyet.
ezen az oldalon csak kb 15000 pályázó neve van fent a 4 listán,de állítólag-nekem legalábbis azt válaszolták írásban-45000 pályázó nyert.A listát folyamatosan bővítik,de a héten nem tettek fel új listát.
De aranyos vagy Sajtostallér, nagyon szépen köszönöm! :) Arra nem kaptunk felszólítást. Megtaláltam közben a listát, de egyiken sem vagyunk rajta. Hát, lehet, hogy majd csak később.Vagy nem tudom.Az a furcsa, hogy a hűtőről szinte azonnal megkaptuk, erről meg sehol egy hang sem.De akkor maradok türelemmel. :)
[link]
Bocsi, ez az oldal az, helyesen.
Ha rendben volt a pályázatod, akkor nem küldtek értesítést, csak akkor, ha tartalmi hibád volt.
Az mgcs. hu oldalon van a lap alján telefonos elérhetőségük, hívd fel őket.
Mi már meg is vettük a mosógépet a múlt héten. De mielőtt megkaptuk volna a támogatói okiratot, én is felhívtam őket, érdeklődtem.
Készségesen elmagyarázták, hogy aki benyújtotta a pályázatot, és nem kapott hiánypólásra felszólítást, az biztosan nyert, és
a támogatói okiratok megküldése folyamatos.
Esetleg nem tudjátok hol lehet ezt a listát elérni? A nyertesekről? Mert arról sem kaptam semmit eddig, hogy formailag és tartalmilag rendben volt a pályázatunk.Csak a befogadásról jött értesítés júliusban. :(
Szerintem még nem kapta meg mindenki a támogatói nyilatkozatot.
Én ma vettem meg a mosógépet a program segítségével.
Elvileg kapnak/kaptak értesítést a portálon
Mindenütt felfüggesztve a program.
[link]
Még mindig csak 4 lista van fent a mosógép nyertesekről.Tudja valaki,a többit mikor lehet megnézni?
A mosógép csereprogram nyerteseiről tud valaki valamit?
További ajánlott fórumok: