Hol lehet kisállatoknak olcsón tápokat venni? (tudásbázis)
takarmányt? hahahaha :D
szobában alszunk ketten ez miért bűn? :D
étel osztó? hát nem igazán van, család segítő olyan rendes elvette a kaját mert állítólag megszólták őket, mikor a fejükhöz vágtam amiket irtak rám hívták a rendőrséget, biztos nagyon jóban vannak ( ez engem nem érdekel )
azt sem tudják mit irtak végig sem hallgatnak cska blablablabla
egy biztos: nem ajánlom senkinek sem a család segítőt inkább dögöljek meg ennyi
köszönöm a figyelmet
ui: sikerült olcsón megusznom a ropit és boldog vagyok :)
sikerült kifogni olcsón 20 kg tápot 4500 ft-ért kb,
10 kg kutya+10 kg macska :)
várom a tápos hívását :)
nálunk a macskák inkánn ropiznak, ők nincsenek megkötve :D
kereszt anyum vett a macskáknak májast hát nagyon örültem neki, mérnem jó az amit kapnak? majd 1x benyujt nekem 40 ezer ft-os számlát oszt fogjam a fejem, macskák kapnak ropit oszt kész
kutya meg kap szintén ropit meg tésztát krumplival vagy mit oszt kész enyi elég :D
Nem biztos, hogy az olcsó táp az igazán olcsó. Ha kicsit többet szánsz rá, abból viszont kevesebb kell. Nálam ez a tapasztalat. És nem mindegy mennyire értékes kaját eszik a négylábú.
A kikötés....héha bizony szükség van rá. Én is megkötöm Lujza kutyám ha olyan valaki jön hozzám aki fél, de utána jár a sok-sok dícsérte, és egy kis soron kívűli játék. Így ha kevembe veszem a pórázt, akkor odajön, és leül elém :) Tüneményesen okos :)
illetve írjátok le mi kell kutya-macska ház építéséhez ha tartósat szeretnék jó alapos szájba rágással úgy csak könnyebb :)
illetve jöhet mindenféle okosság :D
pl:ul: kutyalánchoz hol kapok csövet?
olyan csőre gondolok amire fel lehet tenni a kutyuska láncát és utána beleverni a földbe :D
sziasztok :)
engem az érdekelne hol kapok olcsón kutya macska tápot a neten? jelenleg itt helyben van ilyen bolt de ha megszűnik és kell kutya macska táp olcsó de jó akkor érdekel honnan tudok szerezzni :)
illetve várok videókat kutya macska házikó építéséről :)
írjatok és üdv: Hamyka :)
ui: olcsó kutyatáp : 220 ft-tól
macskatáp pl: dax vagy micsoda ami most 380 ft tápokból ilyenekre gondoltam :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet olcsón parkosítani az udvart?
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Hogyan lehet olcsón kihozni két főre az étkezést?
- Segítsünk egymásnak, hol vannak mintaboltok ahol olcsón lehet vásárolni?
- Hogy lehet szakszerűen de mégis pénztárcakímélően kisállatokat tartani?