Hol lehet kapni áfonyát? (tudásbázis kérdés)
Kiskereskedelmi kiszerelések: Gilan Kft és Naturfood Kft 100g-os, Elmór Kft és Nobilis Kft 150g-os, Arzenál Kft (Mariani) 170 g-os. Point Marketing Kft (Kluth) 200 g-os.
Gasztro kiszerelés (0,852 kg): Bako Hungaria Kft.
Sziasztok.
Ha jó a fagyasztott is akkor tudsz venni a Tescoban is 200 gr-os kiszerelésben 400.- körüli áron.De sajna csak ott tartanak fagyasztottat.
Sok sikert!
Szia!
Köszönöm a válaszod.Esetleg abban is tudnál segíteni,hogy Gödöllőn hogyan találhatom meg a Siebertz kft-t?
Üdv Gabi
nyár végén érik, akkor keresd
ilyenkor csak lekvár van, esetleg fagyasztott, de olyat még nem láttam
amúgy van piros és fekete, én csak az utóbbit kóstoltam, döbbenetesen édes, tavaly főztem lekvárt belőle 1 kg gyümölcshöz 15 dkg cukor kellett csak!
Esetleg befőtt.
Ez csak tipp,mert lekvárt lehet kapni több helyen.
A tescóban szokott lenni fagyasztott már láttam.
Nem olcsó!
Sziasztok!
Itt is és más oldalakon is rengeteg áfonyás receptet olvastam már,de nem tudok hozzájutni.Szegedi vagyok,s körbejártam már minden bevásárlóközpontot,de nem találtam.
Viszonylag sokat utazgatunk belföldön,úgyhogy szívesen veszek minden tippet(város,falu vagy bármi:-))!
További ajánlott fórumok:
- Élesztőt hol lehet most kapni?
- Magyarországon lehet tengerimalac húst kapni?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Hol lehet szép és csinos nagyméretű ruhákat kapni?
- Hol lehet kapni HAMA márkájú iskolatáskát?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?