Hol lehet albérletet keresni? (tudásbázis)
6. Habospite
2014. júl. 29. 22:14
Mi azt hiszem olx-en találtunk albérletet, kb. 1 hónapig kerestünk, de minden ilyen létező portált átnyálaztuk naponta többször is!
5. gizah
2014. júl. 29. 20:36
simplenak van igaza. (Egy ingatlanoson keresztül bérbeadó.)
4. ca43169457 (válaszként erre: 3. - Simple)
2014. júl. 29. 12:12
Nekem az a tapasztalatom az ingatlan.com-mal, hogyha bérleményt keresek, nem eladó házat, gyakorlatilag fél éve ugyanazok a hirdetések pörögnek. És az esetek legalább 80 %-ban ingatlanosok hirdetnek. Magánhirdetővel talán egyszer volt szerencsém összeakadni.
3. simple (válaszként erre: 1. - 51e1cc5189)
2014. júl. 28. 10:16
Ahol tőled kérnek pénzt, azzal nem szabad foglalkozni mert mind átverés. Sikeres ügylet esetén a lakás tulaja fizet nekik, általában egy havi bérleti díjat. ingatlan.com itt érdemes nézelődni.
2. siba22
2014. júl. 28. 10:14
alberlet.hu oldalon is lehet pl keresni.sajnos a legtöbb esetben a telefonban feltett célzott kérdésnél derül ki,hogy kinek kell fizetni.én is voltam ebben a cipőben.amikor hívod az adott telefonszámot nyugodtan kérdezz rá ki fizeti a közvetítői jutalékot.a tulaj vagy a bérlő.ha az utóbbi a válasz akkor köszönd meg és tedd le a telefont nyugodt szívvel,ezek csak lehúzzák az embereket és nincs eredménye.legalábbis én 1x fizettem ilyennek és nagyon ráfáztam.soha többet nem tenném ha esetleg albérletet kellene keresnem.
1. 51e1cc5189
2014. júl. 28. 10:05
Milyen oldalakat tudnátok ajánlani hogy ne kelljen fizetni ügynöknek az albérlet kereséséért? :(
További ajánlott fórumok:
- Szextelefonnal hogyan lehet pénzt keresni?
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Szerintetek mennyit lehet keresni Pesten A Tescoban pénztárosként?
- Mennyi idő alatt lehet és kb. milyen kiadással jár albérletet és munkát találni Budapesten?
- Kb. mennyiből lehet fenntartani egy albérletet egy kisebb városban? (rezsi+az albi)
- Melyik oldalon érdemes osztrák albérleteket keresni?