Hol legyen szőrös egy férfi? (beszélgetés)
Ízlés kérdése.
Nőként nekem a csupasz csiga nem jön be. Úgy értem, nem szeretem, ha a férfin sehol nincs szőr. Tehát a lábát, karját, ne borotválja. Hacsak nem chipanddale fiúról van szó. :D
A háta ne legyen szőrös. A mellkas, na ez még nem gáz, ha gyantázza, de maradhat nyugodtan szőrös is. A borosta, ha jól áll a pasinak, az nagyon szexi tud lenni, de nem mindenkinek áll jól. (Az enyémnek sajnos nem áll jól. Kár.
A hónaljkutya borzasztó, még férfiaknak is. Bár nem is annyira régen még magukra adó férfiak is meghagyták. Ma - szerencsére - egyre ritkábban látok ilyet. Az intim tájékon sem hátrány, ha nem szőrös.
Kinek mi jön be.
Legyen haja... A többi evolúciós csökevény... Ha a párjának a majom típus jön be, akkor teljesen, ha teljesen csupasz akkor legyen teljesen csupasz... A párunknak kell megfelelni, neki akarunk tetszeni...
Az enyém speciel a teljesen csupaszt részesíti előnyben...
Arc? Igen. Borosta legyen.
Kar-igen
Láb - Jóhogy
Fenék - úgysem használom az övét
Hát - izmos legyen, ne szőrös
Has-igen
Hónalj-nem!!!!!
Intim terület - nem kötelező csupaszon, de ne legyenek hosszú szőrszálak!! Borosta oké!
Na ez nem ide jött volna, de már mindegy.
Akkor legyen a férfi szőrös a kertben és a buszmegállóban. :D
Arc, igen.
Kar, igen.
Láb, igen.
Fenék, nem.
Hát, nem.
Has, nem.
Hónalj, igen.
Intim terület, mindkét állapot rendben van.
Ízlés dolga. :)
Ne borotválja sehol.
Viszont gyantázza vagy gyantáztassa mindenhol.
Mai regisztráció.
Ráadásul úgy teszi fel a kérdést, mintha választási lehetőség lenne. Jó, majd ismerkedés közben gyorsan lehántjuk róla a ruhát, nehogy később csalódni kelljen :)
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miert akarjak a ferfiak hogy mindig igazuk legyen?
- Minimum hány cm-rel legyen magasabb a férfi a nőnél?
- Létezik, hogy egy férfi ennyire udvarias legyen, vagy akar valamit?
- (Túl) szőrös férfiak
- Mit nem szeretsz/elviselsz egy férfiben? Legyen az férj, barát, kolléga