Hol kapható az a présgép amit búzafűlé kipréseléséhez használnak? (tudásbázis kérdés)
Kb 2 hónapja iszom a levet, bioboltban veszem a csomagolt füvet hozzá, hűtőben 1 hétig eláll, és saját présgéppel préselem. Reggel kb. 15 percnyi időt szánok rá, majdnem annyi mint egy kávé főzés.
Azóta jobb a közérzetem, fittebb vagyok, az emésztésem sokkal jobb lett, bőrproblémáim is elmultak. A maradékot mindig az arcomra kenem, szerintem ez a legjobb kozmetika.
Nekem a műanyag kézzel hajtott présgépem van, nagyon jól bevált, a márkáját nem írhatom ide, bioboltokban is árulják.
a régifajta mechanikus a bioszallito.hu-nál olcsóbb
tavaly tavasszal kb. 8000 Ft volt
úgy néz ki mint egy húsdaráló (rozsdamentes anyagból van )
Szia!
Az Örs Vezér Terén van a Cédrus piac, annak a hátsó részén van biobolt, esetleg ott is lehet, de a piacon belül, majdnem a biobolttal szenben árulnak konyhai felszereléseket és ott is lehet kapni
miért szeretnél búzafűlét inni?
nekem van róla tapasztalatom, ha gondolod priviben megbeszélhetjük
További ajánlott fórumok:
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Mely szemránckrémek használnak?
- Milyen fegyelmezési módokat használnak az iskolákban?
- Miért használnak az emberek egyre kevesebb dezodort?
- Több köhögéscsillapítót is próbáltunk és nem használnak, mit tegyek hogy elmúljon 3 évesem köhögés?
- Van valami különbség az általunk készített búzafűlé, és a bioboltokban kaphatóak között?