Hol érdemes balesetbiztosítást kötni? 4 napra megyünk külföldre. (tudásbázis)
allianz 3 szint van ár és szolgáltatás alapján tudsz dönteni, ha jól rémlik 390 a legolcsóbb, 450 a közepes és 790 a drágább, per nap per fő
arany ezüst platina a nevük
Én a Mondial biztosítót javaslom.
A különbség az EEK kártya és a biztosítás között az, hogy amíg EEK kártyával utazol ki és csak kiegészítő biztosítást kötsz az EEK kártya mellé, addig a gyógyszerköltségeidet nem fizeti a biztosító. Ezzel szemben, ha kötsz teljes körű biztosítást, akkor a gyógyszerköltséget a hazautazás után állja a biztosító.
Természetesen a biztosítót értesíteni kell kintről, hogy mi történt, mert csak ebben az esetben fizet a hazaérkezést követően.
szerintem tökmindegy. 4 napnál max párszáz forint lehet az eltérés...
csodák amúgy nincsenek, meg kell nézni, hogy mit takar a biztosítás, általában annak függvényében állapítják meg az árat.
nem tudom hova mentek, de ha csak sima városlátogatás, semmi extrém dolog (rafting, hegymászás stb), akkor bármelyik mezei biztosítás is elég, akár a bankkártyához adott is.
Érdemes az Egészségbiztosítónál kiváltani az E-111 jelű kártyát, ami minden eu-s országban baleseteknél ingyenes kezelést biztosít, más betegségnél NEM!!
4 napra ez teljesen elég és ingyenes, ha pedig utazási irodán keresztül mentek, akkor az iroda figyelembe veszi az eu-s kártyát és a legkisebb összegű biztosítást kötteti veletek.
További ajánlott fórumok:
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Vannak itt külföldre vágyó orvosok?
- Ti ki mennétek ebben a helyzetben külföldre élni és dolgozni?
- Kiköltöznél külföldre?
- Mit főznél kempingben? Egy hétre külföldre megyünk, hűtő nincs, kis gázfőző van, itthon szeretnék szinte mindent bevásárolni.Ötleteket várok
- Utazási irodánál, ha külföldre megyünk, lehet fizetni Szép kártyával?