Hol (a leg)olcsóbbak a Norbi Update élelmiszerek? Norbi-bolt, vagy nagy üzletek? (tudásbázis)
Nah, elcaplattam a Nagy Lajosra. A nő át akart verni, 2X ütötte be a tésztát. Mégiscsak 640 Ft:O
Hogy lehet h a pinkódos kártyámhoz nem kérte a terminál a kódot, hanem csak aláírnom kellett?!:O:O:O
Amúgy hazafelé bejöttem a Stadionosba. Minden pontosan 1 Ft-al lett volna drágább:D:D:D A sütik drágábbak mondjuk, itt 2500, ott 2390, de itt legalább vt túrórudi (bár 105 Ft-ért, mikor a Tescoban csak 99:D)
Aki esetleg eszi az 1-es szeletelt trappistát, most az is akciós a Tescoban, 249 (üzletben 459-ért láttam most:O)
Legközelebb elnézek a Dohány utcaiba:):)
Köszi még1X lányok:)
Amelyik pékségekben voltam eddig, mindenhol volt más termék is, sajnos általában nem túl nagy választékban vagy éppen hiányos árukészlettel...
De a Nagy Lajoson egész jó volt amikor legutóbb ott jártam, ráadásul van a közelben egy Hda turi, így mindig összekötöm a kellemest a hasznossal, ha arra járok. :D
Akkor az még jobb mint a dihány u.-i? Mert nekem az sincs messze:)
Mind2 üzlet vagy csak pékség? Vagy félreértelmezem és a pékség meg az üzlet ua.?:D
Köszi!
Réka DVD-ket már beszereztem:)
Pár alapanyag kéne csak most, mert hetek óta a stíriai metéltet kívánom, és most találtam update 1-es verziót:))))
Köszi:)
Pont oda tervezem h ma elnézek, amúgy itt lakom a Stadionnál, de elég drága, aztán gondoltam hátha olcsóbb valahol...:)
Szia!
A pékárukat csak a Norbi-boltokban tudod beszerezni,de a többinél szerintem érdemes szétnézni máshol.
Én például a pudingukat 77 ft-ért vettem a Tescoban,náluk 85-90 Ft körül van.Rostos gyümölcslevet is vettem már máshol olcsóbban.Dvd-nél pedig érdemes a neten kutakodni.Én tavaly decemberben vettem a meg az új Rubint Réka dupla dvd-t,2800 Ft-ért,ingyenes házhoz szállítással,másnapra itt volt. A pékségben nem tudták megmondani,mikor érkezik pontosan hozzájuk,de azt igen,hogy 3000 Ft fölött lesz az ára.
Sziasztok!
Egy csomó dolog kapható már hipermarketekben is. Itt olcsóbbak mint a Norbi üzletekben? Ill. az egyes Norbi-üzletek/pékségek áraiban lehet eltérés? Vagy mindenhol ugyanannyiba kerülnek?
Mit-hol érdemes beszerezni (Pesten)?
Előre is köszi a segítséget:)